JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 8G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-108
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-108
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 8 g
Szár: polikarbonát
Típus: MATCH-1
Komoly minőségi szintet képviselő test nélküli, angol típusú waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A Joker Professional Match-1 8G uszó egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. A Joker márka a horgászok körében rendkívül népszerű, és ez a termék garantáltan nem fog csalódást okozni. Az uszó különleges kialakítása és anyaga miatt rendkívül stabil és könnyen használható.

Az uszó méretei 8 grammosak, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű, és könnyen elhelyezhető a vízben. Az uszó hossza 38 cm, így nagyon könnyen látható a vízben. A termék anyaga nagyon tartós, és hosszú élettartamot garantál. Az uszó tömege mindössze 8 gramm, így rendkívül könnyű és kényelmes használni.

Az uszó különlegessége abban rejlik, hogy a súlya a középpont körül van elosztva, így rendkívül stabil és könnyen használható. Az uszó kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is látható legyen, így könnyen követhető a horgászat során. Az uszó felülete speciális anyagból készült, amely lehetővé teszi, hogy a víz ne tapadjon meg rajta, így nagyon könnyen és gyorsan mozgatható.

A Joker Professional Match-1 8G uszó nagy előnye, hogy rendkívül sokoldalúan használható. Alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz és körülményekhez. Az uszó minden típusú vízben használható, legyen az tó, folyó vagy tenger.

Az uszó használata rendkívül egyszerű. Csak rögzíteni kell a zsinórhoz, és már készen is állsz a horgászatra. Az uszó rendkívül érzékeny, így minden halmozgást észreveszel majd. Az uszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a zsinór ne csomósodjon össze, így a horgászat során nem kell aggódnod az időpazarló kibogozás miatt.

A Joker Professional Match-1 8G uszó nagyon könnyen kezelhető, így akár kezdő horgászok is használhatják. Az uszó nagyon stabil és könnyen látható, így a horgászat során mindig tudni fogod, hol van az izzó. Az uszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a halakat könnyedén kifogd, így könnyen és sikeresen horgászhatsz.

Összefoglalva, a Joker Professional Match-1 8G uszó egy rendkívül stabil, könnyen használható és sokoldalú termék. Az uszó méretei és anyaga lehetővé teszik, hogy minden típusú vízben használható legyen. Az uszó különleges kialakítása és anyaga miatt rendkívül tartós és hosszú élettartamot garantál. Ha szeretnél egy olyan terméket, amely egyszerűen használható és garantáltan sikeres horgászatot biztosít, akkor a Joker Professional Match-1 8G uszó a megfelelő választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák