JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-210
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1240 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-210
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 10 g
Szár: polikarbonát
Típus: Match
A vékony polikarbonát csőből készített úszótest teszi törhetetlenné, és egyben rendkívül sikeressé ezt az úszótípust. A testnélküli wagglerek csoportját színesítő Joker Professional Match használatát elsősorban szélcsendes időben, rövid távolságokra ajánljuk. Úszónk érzékenységét a szabadon cserélhető rézlamellákkal tetszőlegesen kalibrálhatjuk az alkalmazni kívánt ólmozás függvényében. Lágy keszeges matchbotok elsőszámú wagglerúszója a Joker Professional Match.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G egy olyan uszony, amelyet a horgászok számára terveztek, és amelynek számos előnye van, amelyeket érdemes megemlíteni. Az uszony széles méretválasztékkal rendelkezik, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G az egyik legnépszerűbb uszony, amelyet a horgászok gyakran használnak a versenyeken.

Az uszony egyik fő előnye az, hogy nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem fáradnak el olyan gyorsan, így több időt tölthetnek a vízen. Az uszony kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és időtállóak. Az uszony kialakítása különösen hatékony a vízben, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak halat fogni.

Az uszony mérete 10 grammos, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű és felhajtható. Az uszony kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudjanak játszani a halakkal, így a fogások száma növekszik. Az uszony színei különösen vonzóak a halak számára, így a horgászok nagyobb eséllyel tudnak halat fogni.

Az uszony használata rendkívül egyszerű. A horgászok csak fel kell szerelni az uszonyt a horgászbotjukra, és már készen is állnak a vízre. Az uszony kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan használják, és nem kell aggódniuk a használat nehézségei miatt.

Az uszony kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan használják a vízen. Az uszony kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és időtálló. Az uszony széles méretválasztékkal rendelkezik, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet. Az uszony könnyű és felhajtható, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak játszani a halakkal.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G egy kiváló minőségű uszony, amely számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni. Az uszony kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan használják a vízen. Az uszony széles méretválasztékkal rendelkezik, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet. Az uszony nagyon könnyű és felhajtható, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak játszani a halakkal. Az uszony színei különösen vonzóak a halak számára, így a horgászok nagyobb eséllyel tudnak halat fogni.

Összefoglalva, a JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G egy kiváló minőségű uszony, amely rengeteg előnnyel rendelkezik. Az uszony nagyon könnyű, tartós és időtálló, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a vízen. Az uszony széles méretválasztékkal rendelkezik, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet. Az uszony színei különösen vonzóak a halak számára, így a horgászok nagyobb eséllyel tudnak halat fogni. Ha egy kiváló minőségű uszonyt keresel, amely megbízható és hatékony, akkor a JOKER PROFESSIONAL MATCH-2 10G biztosan jó választás lesz számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák