JOKER ÚSZÓ 3515 0,5G

Készleten
Cikkszám: EF-60617-005
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

280 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60617-005
Antenna: Fix
Anyaga: Balsa
Kivitel: Fix
Méret: 0,5 g
Szár: Üvegszál
Típus: 3515

Joker 3515 úszó

Univerzális csepp formájú úszó, egy jól látható, feltűnú színű antennával. Spicc, bolognai vagy rakósbotos horgászathoz is tökéletesen alkalmas a termék

A Joker ÚSZÓ 3515 0,5G egy kiváló minőségű horgász úszó, amelyet a horgászok nagyra értékelnek azért, mert rendkívül megbízható és hatékony a használata. A termék előnyei között szerepel, hogy könnyen használható, és a víz felszínén is jól látható, így a horgászok könnyedén követhetik a halak mozgását.

A Joker ÚSZÓ 3515 0,5G nagy előnye, hogy rendkívül könnyű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a súly miatt a halak felé fordul, vagy eltűnik a víz alatt. A termék mérete 0,5 gramm, így a horgászok könnyedén beállíthatják a megfelelő mélységet a halak megfogásához.

A Joker ÚSZÓ 3515 0,5G nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretne hatékonyan és eredményesen horgászni. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A termék ára pedig rendkívül kedvező, így a horgászok könnyedén beszerezhetik, és élvezhetik annak előnyeit.

A Joker ÚSZÓ 3515 0,5G előnyei:

- Könnyen használható
- Jól látható a víz felszínén
- Nem fordul felé a halak miatt
- Könnyű és könnyen beállítható mélység
- Kiváló minőségű anyagokból készült
- Tartós és hosszú élettartamú
- Kedvező ár

A Joker ÚSZÓ 3515 0,5G mérete:
A termék mérete 0,5 gramm, így a horgászok könnyedén beállíthatják a megfelelő mélységet a halak megfogásához. A termék mérete kis, így könnyen hordozható, és bármilyen horgászfelszereléssel együtt használható.

Összességében a Joker ÚSZÓ 3515 0,5G egy kiváló minőségű és hatékony horgász úszó, amelyet a horgászok széles körben használnak. A termék könnyen használható, jól látható a víz felszínén, és nem fordul felé a halak miatt. A termék mérete kis, így könnyen hordozható, és bármilyen horgászfelszereléssel együtt használható. A termék ára pedig rendkívül kedvező, így a horgászok könnyedén beszerezhetik, és élvezhetik annak előnyeit.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák