CikkeinkVízparti kényelem - Ezeket szerezd be a komfortos horgászatért!

Az ősznek megvan az a sajátos hangulata, ami minden évben felejthetetlen és életre szóló horgászélményeket ad.

Nincs is felemelőbb érzés, mint a színekbe burkolózó természet lágy ölén, több órás várakozás után kifogni a tó egyik legméretesebb pikkelyesét.

Ennek ellenére igen kimerítő naphosszakat tölteni a parton a nyirkos időben és a fújó szélben. Sokszor elronthatják az élményt az átázott ruhadarabok, a felpuhult talaj nehezített letelepedés és a borús idő adta látási viszonyok. Ahhoz, hogy az időjárási viszontagságok ne szegjék kedved összegyűjtöttük azokat a kellékeket, amelyekkel a horgászat a kényelem jegyében fog telni!

 

Horgász kellékek az extra kényelemért 

Minden horgásznak ismerős lehet a rozoga, de a célnak megfelelő háromlábú kisszék. Vágytál már arra, hogy a nyirkos földön is nyugodtan hátradőlhess és kényelembe helyezd magad? Válogass a modern, billenésmentes és plüssel bélelt horgászfotelek közül. Ennél nagyobb kényelemről már álmodni se mersz? Akkor nézz körül a nagy népszerűségnek örvendő horgászágyak között, amelyekre bármikor ledőlhetsz egy kimerítő horgászat közben!

 

A horgászernyő alapdarab minden tapasztalt pecázónál. Elengedhetetlen a szeles, esős napokon. Az esernyő leszúró egy olyan kellék, amellyel egy percet sem fogsz aggódni az ernyőd stabilitásán. Ha új ernyő beszerzésén gondolkodsz, akkor ajánlott az OUTDOOR 250CM SÁTRAS Horgászernyő, amely cipzáros oldalrészekkel nyújt maximális komfortot az időjárási viszontagságok ellen.

 

Imádunk a vízparton naphosszakat tölteni, viszont nehézkes a kivitelezése, ha zivatarral, záporral vagy szeles időjárással kell számolnunk. A horgász sátrak praktikus és gyors megoldást nyújtanak. Egyszerűen összeállíthatóak, tágasak és teljesen vízállóak. Masszív szerkezetük ellenére könnyen összecsomagolhatóak és kis helyen is elférnek. A Mivardi Shelter Base Station 225x225x185cm Konyhasátor akár páros horgászatokon is bajtársunk lesz az órákig tartó hideg vízi pecázások során.

 

Ne felejtsük el, hogy nem csak az esti horgászatokhoz szükséges világítás, de ahogy haladunk a télhez: úgy rövidülnek a nappalok! Sokszor észre sem vesszük a lebilincselő horgászatok során, hogy lassan ránk esteledik. Ha nem szeretnéd félbeszakítani a hajszát, a hirtelen beköszöntő alkonyat miatt, akkor készülj lámpával. Az EPECA webáruházában számos magas teljesítményű kézi lámpa közül válogathatsz, mellyel nem lesz akadály a borús, sötét idő. A jártas horgászok pedig ne felejtsék otthon a fejlámpájukat!

 

A rodpod ereje bizonytalan terepen

A rodpod a nádas térségek, sziklás partok és stégről történő horgászat elengedhetetlen kelléke. Egy profi bottartóról van szó, amely a tripod továbbgondolása. Négy lábával könnyen és masszívan megküzd bármely talaj viszonnyal. Ha egy igazán kényelmes és zavartalan horgászatra vágysz, akkor mindenképp nézz körül a rodpodoknál!

Aggódsz, hogy ha kényelmesen hátradőlsz, akkor lemaradsz a kapásról? Ha horogra akad a kopoltyús, akkor a Standard (3 botos) rod pod szett kapásjelzővel figyelmeztet.

A szett teljes tartalma:

  • 1 db Carp Academy Eco rod-pod
  • 1 db Eurosignal set, mely kettő kapásjelzőt tartalmaz (6318-002)
  • 2 db swinger

 

Lehetséges a vízparti kényelem a hűvös és szeles időszak idején is! Nézz körül az EPECA webáruház modern horgász kellékei és -kiegészítői közt a gondtalan pecázásért!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák