CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,2 50M 5,95 TRANSZPARENS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30025-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 50 m

2290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30025-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 50 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 5,95 kg

Carp Expert Fluorocarbon transzparens zsinór A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen Fluorocarbon damil is ezt a szegmenst bővíti. A Fluorocarbon zsinórokat a pergető horgászatban is előszeretettel használják, anyagukból adódó előnyök miatt. Nevéből adódóan transzparens színű, teljesen víztiszta - a vízben átlátszó színű, a gyankavó halak figyelmét elkerülve, ellentétben egy vastagabb monofillal.   Természetesen nem csak a színe miatt használják oly sokan. Szerkezete keményebb, ennek hála kopásállóbb is, nagyobb méretei dobóelőkének is tökéletesek, mivel sok tavon tiltott a fonott dobóelőtét használata. Méretválasztéka miatt feeder és bojlis botokon is tökéletesen használható. Sőt, bojlis horgászatban előszeretettel használják különböző előkék elkészítéséhez is, merevsége miatt. A hagyományos zsinórokhoz viszonyítva a fenékhez vagy akadókhoz érve, kevésbé sérülékeny, nem szakad el könnyedén, és az óvatosabb halak is nehezebben észlelik. Tökéletes alternatíva minden horgász számára, felsorolt előnyei miatt szinte alapeszköznek tekinthető.

A CARP EXPERT márkájú fluorocarbon zsinór 0,2mm vastagságú, 50 méter hosszú és átlátszó kivitelű, ami rendkívül előnyös a horgászok számára. A fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon magas kopásállósággal rendelkezik, így a horgászat során nem kell aggódnunk, hogy a zsinór könnyen elszakad vagy elhasználódik.

A fluorocarbon anyagnak köszönhetően a zsinór nagyon alacsony vízfelvétellel rendelkezik, így a vízben való láthatósága minimális. Ez nagy előnyt jelent a horgászat során, mert a halak sokkal kevésbé fogják észrevenni a zsinórt. A CARP EXPERT fluorocarbon zsinór nagyon erős, de ugyanakkor rugalmas is, így a horgászok könnyedén tudnak vele dolgozni.

A CARP EXPERT fluorocarbon zsinór által nyújtott előnyök közé tartozik az is, hogy rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór nagyon jól bírja a terhelést, és könnyen tisztítható. A zsinór hosszúsága 50 méter, ami bőségesen elegendő a horgászathoz.

A CARP EXPERT fluorocarbon zsinór kiváló minőségű és nagyon megbízható termék, amelyet a legjobb horgászok a világon használnak. A zsinór nagyon könnyen használható, így akár kezdő horgászok is bátran használhatják. A zsinór ára rendkívül versenyképes, így minden horgász számára megfizethető.

A CARP EXPERT fluorocarbon zsinór 0,2mm vastagságú és átlátszó kivitelű, ami teszi a halak számára nehezebbé annak észlelését. Ez nagyon előnyös a horgászat során, mert a halak sokkal kevésbé fogják észrevenni a zsinórt. A zsinór nagyon erős és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyen dolgozzunk vele. A zsinór hosszúsága 50 méter, ami elegendő a horgászathoz.

Összefoglalva, a CARP EXPERT fluorocarbon zsinór nagyon jó minőségű, megbízható és nagyon könnyen használható termék. A zsinór nagyon alacsony vízfelvétellel rendelkezik, így a vízben való láthatósága minimális. A zsinór ára versenyképes, így minden horgász számára megfizethető. Ha minőségi és megbízható zsinórt keresel, a CARP EXPERT fluorocarbon zsinór az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák