CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,3 50M 13,12 TRANSZPARENS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30025-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 50 m

2290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30025-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 50 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 13,12 kg

Carp Expert Fluorocarbon transzparens zsinór A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen Fluorocarbon damil is ezt a szegmenst bővíti. A Fluorocarbon zsinórokat a pergető horgászatban is előszeretettel használják, anyagukból adódó előnyök miatt. Nevéből adódóan transzparens színű, teljesen víztiszta - a vízben átlátszó színű, a gyankavó halak figyelmét elkerülve, ellentétben egy vastagabb monofillal.   Természetesen nem csak a színe miatt használják oly sokan. Szerkezete keményebb, ennek hála kopásállóbb is, nagyobb méretei dobóelőkének is tökéletesek, mivel sok tavon tiltott a fonott dobóelőtét használata. Méretválasztéka miatt feeder és bojlis botokon is tökéletesen használható. Sőt, bojlis horgászatban előszeretettel használják különböző előkék elkészítéséhez is, merevsége miatt. A hagyományos zsinórokhoz viszonyítva a fenékhez vagy akadókhoz érve, kevésbé sérülékeny, nem szakad el könnyedén, és az óvatosabb halak is nehezebben észlelik. Tökéletes alternatíva minden horgász számára, felsorolt előnyei miatt szinte alapeszköznek tekinthető.

A CARP EXPERT Fluorocarbon zsinór a horgászok egyik legkedveltebb választása, és egy jó okkal rendelkezik: a zsinór értékes előnyöket kínál, amelyekkel javíthatod a horgászélményedet. Ez a zsinór hihetetlenül erős és tartós, miközben olyan átlátszó, hogy szinte láthatatlan a vízben. A CARP EXPERT Fluorocarbon zsinór 0,3 mm vastagságú, 50 méter hosszú, és 13,12 kg terhelhetőséggel rendelkezik.

Az egyik fő előnye ennek a zsinórnak az, hogy olyan átlátszó, mint a kristály. Ez azt jelenti, hogy amikor a zsinórod vízbe kerül, szinte láthatatlan a halak számára. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha olyan halakat próbálsz megfogni, amelyek nagyon óvatosak vagy nehezen csalhatóak. Az átlátszó zsinór lehetővé teszi, hogy a csalit természetesebb módon mozgasd, és így megtéveszd a halakat.

Ezen felül, a CARP EXPERT Fluorocarbon zsinór rendkívül erős és tartós. A fluorocarbon anyagból készült zsinórok általában nagyon ellenállóak a kopásnak és a szakadásnak, így nem kell aggódnod azért, hogy a zsinórod megsérül vagy elszakad. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha nagyobb halakat próbálsz elkapni, mert a nagyobb halak nagyobb terhelést jelentenek a zsinórnak.

A CARP EXPERT Fluorocarbon zsinór 0,3 mm vastagságú, ami egy ideális méret a legtöbb horgászmódszerhez. A 50 méteres hosszúság elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, anélkül, hogy új zsinórra lenne szükségünk. Az 13,12 kg terhelhetőség pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk, anélkül, hogy aggódnunk kellene a zsinór szakadása miatt.

Összességében, a CARP EXPERT Fluorocarbon zsinór egy kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék javítani horgászélményüket. Az átlátszó zsinór lehetővé teszi, hogy a csalit természetesebb módon mozgasd, és megtéveszd a halakat, míg az erős és tartós anyagból készült zsinór garantálja, hogy a zsinórod nem fog eltörni vagy elszakadni. Ha egy megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, ne habozz, válaszd a CARP EXPERT Fluorocarbon zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák