CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,35 50M 15,53 TRANSZPARENS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30025-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 50 m

2890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30025-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 50 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 15,53 kg

Carp Expert Fluorocarbon transzparens zsinór A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen Fluorocarbon damil is ezt a szegmenst bővíti. A Fluorocarbon zsinórokat a pergető horgászatban is előszeretettel használják, anyagukból adódó előnyök miatt. Nevéből adódóan transzparens színű, teljesen víztiszta - a vízben átlátszó színű, a gyankavó halak figyelmét elkerülve, ellentétben egy vastagabb monofillal.   Természetesen nem csak a színe miatt használják oly sokan. Szerkezete keményebb, ennek hála kopásállóbb is, nagyobb méretei dobóelőkének is tökéletesek, mivel sok tavon tiltott a fonott dobóelőtét használata. Méretválasztéka miatt feeder és bojlis botokon is tökéletesen használható. Sőt, bojlis horgászatban előszeretettel használják különböző előkék elkészítéséhez is, merevsége miatt. A hagyományos zsinórokhoz viszonyítva a fenékhez vagy akadókhoz érve, kevésbé sérülékeny, nem szakad el könnyedén, és az óvatosabb halak is nehezebben észlelik. Tökéletes alternatíva minden horgász számára, felsorolt előnyei miatt szinte alapeszköznek tekinthető.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,35 50M 15,53 TRANSZPARENS egy rendkívül magas minőségű zsinór, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki igényes a felszereléseire és csak a legjobbat keresi. A termék egy 50 méteres tekercsen érkezik, amely elegendő ahhoz, hogy a legnehezebb halakat is könnyedén kifogd. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami ideális méret a nagyobb halakhoz, de még mindig elég vékony ahhoz, hogy ne riasztja el a kisebb halakat.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR egy transzparens színű zsinór, ami azt jelenti, hogy nagyon nehéz észrevenni a vízben. Ez nagyon fontos előny, mivel a halak nem fogják észrevenni a zsinórt, így nem fognak megijedni és nem menekülnek el. Ezenkívül a zsinór nagyon erős és tartós, így a legnehezebb halakat is könnyedén kifoghatod vele. A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR tökéletes választás minden horgász számára, aki igényes a felszereléseire és csak a legjobbat keresi.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR előnyei között szerepel az is, hogy nagyon jól működik a különböző horgászmódszerekkel. A zsinór nagyon könnyen csúszik a csalikon, így a kapások sokkal hatékonyabbak, és a halak sokkal könnyebben megfoghatóak. Ezenkívül a CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy akkor is képes ellenállni a nagyobb halaknak, ha a horgászmódszered nagyon kemény és agresszív.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR egy nagyon fontos része a horgászfelszerelésednek, és a legjobb minőségű zsinórok közé tartozik. Ha igényes vagy a felszereléseidre, és csak a legjobbat keresed, akkor a CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR a tökéletes választás számodra. A zsinór nagyon erős, tartós és rugalmas, így a legnehezebb halakat is könnyedén kifoghatod vele. Mivel a zsinór transzparens színű, a halak nem fogják észrevenni, így sokkal könnyebb lesz kifogni őket. Ha a horgászfelszerelésedben a minőségre és a megbízhatóságra törekszel, akkor a CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR az egyik legjobb választás a piacon.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák