CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30025-040
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 50 m

3100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30025-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 50 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 19,32 kg

Carp Expert Fluorocarbon transzparens zsinór A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen Fluorocarbon damil is ezt a szegmenst bővíti. A Fluorocarbon zsinórokat a pergető horgászatban is előszeretettel használják, anyagukból adódó előnyök miatt. Nevéből adódóan transzparens színű, teljesen víztiszta - a vízben átlátszó színű, a gyankavó halak figyelmét elkerülve, ellentétben egy vastagabb monofillal.   Természetesen nem csak a színe miatt használják oly sokan. Szerkezete keményebb, ennek hála kopásállóbb is, nagyobb méretei dobóelőkének is tökéletesek, mivel sok tavon tiltott a fonott dobóelőtét használata. Méretválasztéka miatt feeder és bojlis botokon is tökéletesen használható. Sőt, bojlis horgászatban előszeretettel használják különböző előkék elkészítéséhez is, merevsége miatt. A hagyományos zsinórokhoz viszonyítva a fenékhez vagy akadókhoz érve, kevésbé sérülékeny, nem szakad el könnyedén, és az óvatosabb halak is nehezebben észlelik. Tökéletes alternatíva minden horgász számára, felsorolt előnyei miatt szinte alapeszköznek tekinthető.

A horgászat egy olyan sport, amit csak azok érthetnek igazán, akik már kipróbálták. A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS' termék egy olyan zsinór, ami nem hiányozhat egy igazi horgász felszereléséből. A fluorocarbon zsinór az egyik legnépszerűbb típus a horgászok körében, hiszen számos előnnyel rendelkezik.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS nagy előnye az, hogy szinte láthatatlan a vízben. Ez azt jelenti, hogy a halak nem fognak megtapasztalni semmilyen ellenállást a zsinórban, és így nem lesznek óvatosabbak. Ez különösen fontos a nagyobb és okosabb halak esetében, akik nagyon érzékenyek a környezetükre. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a halakat biztonságosan tudják fogni.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem kell aggódniuk, hogy a zsinór megsérül, és a halak elmenekülnek. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a halakat biztonságosan tudják fogni.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS mérete 0,4 mm és hossza 50 méter. Ez a méret ideális a kisebb és közepes méretű halakhoz, mint például a ponty, a sügér vagy a csuka. A hosszú zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és így nagyobb távolságból is fogni tudják a halakat.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS egy nagyon jó minőségű és megbízható zsinór, amelyet a horgászok nyugodtan használhatnak. A termék egyedülálló előnyei miatt biztos lehet benne, hogy hatékonyan tudja majd használni a zsinórt a horgászat során. Ha a horgászat a szenvedélye, akkor érdemes beszerezni egy CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,4 50M 19,32 TRANSZPARENS-t, és kipróbálni a halak megfogását ezzel a kiváló minőségű zsinórral!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák