CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20

Készleten
Cikkszám: EF-33905-120
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

2060 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ez a zsinór különleges bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a vízbe kerülő napsugarak által okozott tükröződést, és így a halak kevésbé fognak megijedni a zsinórtól.

A zsinór mérete 0,20 mm, és hossza 150 méter, így elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk. A fluorocarbon anyagnak köszönhetően a zsinór rendkívül erős és tartós, de ugyanakkor nagyon rugalmas is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem törik el könnyen, és nagyon jól alkalmas a nagyobb halak fogására.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 számos előnnyel rendelkezik. Először is, a fluorocarbon anyag nagyon érzékeny, így nagyon jól érzékelhetjük a halakat, amikor megragadják a csalit. Ez nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából, mert ha nem érzékeljük időben a halakat, akkor könnyen elszaladhatnak a csalitól.

Másodszor, a zsinór nagyon könnyű, így könnyen dobhatjuk ki a csalit a vízbe, és nagyon jól kezelhető is. A zsinór rendkívül sima felületű, így nem akad fenn a horgászboton vagy a horogon, ami nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából.

Harmadszor, a zsinór nagyon jól ellenáll a koptatásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú ideig használható marad, és nem kell folyamatosan cserélni. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is megéri befektetni a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinórba.

Végül, a zsinór nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhetjük a halak mozgását. Ez nagyon fontos a sikeres halászat szempontjából, mert ha nem látjuk jól a zsinórt, akkor könnyen elveszíthetjük a kapcsolatot a halakkal.

Összességében, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,20 egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha szeretnél sikeresen horgászni, és meg akarod könnyíteni a dolgodat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák