CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33905-130
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 150 m

2060 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-130
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30 egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely ideális horgászok számára, akik a legjobb eredményeket szeretnék elérni. Ez a zsinór kiválóan alkalmas feeder és carp horgászatra, és azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik értékelik a minőséget és a megbízhatóságot.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30 egy olyan zsinór, amely magas minőségű fluorocarbon bevonattal van ellátva, amely megvédi a zsinórt a környezeti hatásoktól és a kopástól. A zsinór nagyon erős és tartós, és kiválóan bírja az erős nyomást, ami fontos a nagyobb halak horgászatánál.

A zsinór mérete 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy nagyon vastag és erős, és képes bírni a nagyobb halakat is. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő zsinór álljon rendelkezésre a horgászat során. A zsinór magas láthatóságot biztosít, ami segít a horgászoknak abban, hogy könnyen kövessék a zsinór mozgását és a halak aktivitását.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30 egy kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék javítani a horgászati ​​eredményeiket. A zsinór magas minőségű anyagokból készül, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór használata nagyon egyszerű és kényelmes, és a horgászok számára lehetővé teszi a nagyobb halak sikeres horgászatát.

Összefoglalva, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30 egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális feeder és carp horgászatra. A zsinór nagyon erős és tartós, és kiválóan bírja az erős nyomást. A zsinór magas láthatóságot biztosít, ami segít a horgászoknak abban, hogy könnyen kövessék a zsinór mozgását és a halak aktivitását. A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 150 m 0,30 egy igazi ékszer a horgászok számára, és garantáltan hozzájárul a sikeres horgászati ​​eredményekhez.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák