CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33905-320
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-320
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20 egy lenyűgöző termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a zsinór kifejezetten azok számára készült, akik szeretnének többet kihozni a horgászati élményükből. Ahogy azt a neve is sugallja, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór kiválóan alkalmazható mind a feeder, mind pedig a carp horgászatban.

Az első dolog, amit észre fogsz venni ebben a zsinórban, az a minősége. A CRALUSSO márka már hosszú évek óta ismert a horgászati eszközök kiváló minőségéről, és ez a zsinór sem kivétel. A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20 rendkívül tartós és ellenálló. A bevonatnak köszönhetően a zsinór ellenáll az UV-sugárzásnak és a korróziónak is, ami hosszabb élettartamot biztosít számára.

Azon túlmenően, hogy tartós és ellenálló, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20 rendkívül érzékeny is. Ez a zsinór nagyon finom, ami azt jelenti, hogy szinte észrevétlenül csúszik át a vízben. Ez a tulajdonság különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a halak nagyon óvatosak és minden apró rezdülésre reagálnak. A zsinór érzékenysége lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyedén észrevegye a halak reakcióit a csalira.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20 mérete is kiváló. 300 méter hosszú és 0,20 mm vastag, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral több horgászhelyen is sikeresen lehet horgászni. Ezt az előnyt különösen akkor értékelhetjük, ha olyan helyen horgászunk, ahol nagyobb távolságokat kell áthidalnunk a halak eléréséhez.

A fluorocarbon bevonat jelentős előnye, hogy szinte teljesen láthatatlan a vízben. Ez különösen hasznos, ha olyan helyen horgászunk, ahol a halak nagyon óvatosak és könnyen megijednek. A fluorocarbon bevonat lehetővé teszi, hogy a zsinór ne legyen látható a halak számára, így biztosítva a sikeres horgászatot.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,20 tehát minden szempontból egy kiváló termék. A minősége és tartóssága mellett az érzékenysége és a láthatatlansága teszi igazán értékessé. Ha szeretnél igazán sikeresen horgászni, akkor érdemes kipróbálnod ezt a fantasztikus zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák