CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,22

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33905-322
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-322
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór a horgászok igényeinek tökéletesen megfelelő termék, amely kiváló minőségű anyagból készült. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,22 mm, így ideális választás minden típusú feederes és pontyozó horgászathoz.

A zsinór bevonata fluorocarbon anyagból készült, ami kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek. Emellett a fluorocarbon anyag rendkívül alacsonyra csökkenti a víz alatti láthatóságot, így csökkenti a halak gyanakvását is. Ezáltal jelentősen növeli a sikeres kapások esélyét, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű halat fogjanak.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon zsinór kiválóan alkalmas nagy távolságokra is, mivel rendkívül magas szakítószilárdsággal rendelkezik. A zsinór ellenálló képessége kiváló, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nem szakad el a halak harc közben. Emellett a zsinór nagyon könnyű és rugalmas, ami megkönnyíti a dobást, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabban célozzanak.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon zsinór nagyon jól bírja az időjárás viszontagságait is. A zsinór nem veszíti el tulajdonságait a hidegben sem, ezáltal a horgászok bármilyen időjárási viszonyok között használhatják.

Összességében a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór egy kiváló minőségű termék, amely minden típusú feederes és pontyozó horgászathoz megfelelő választás. A zsinór kiváló ellenálló képességgel rendelkezik, és a fluorocarbon bevonatnak köszönhetően nagyon alacsony a víz alatti láthatósága. A zsinór mérete 300 méter, vastagsága pedig 0,22 mm, így ideális választás minden horgásznak. Ne habozzunk, válasszuk a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinórt, és garantáltan sikeres horgászatban lesz részünk!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák