CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33905-325
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-325
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 egy minden szempontból kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak kifejezetten ajánlunk. A CRALUSSO márka számos horgász termékkel rendelkezik, de a Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 kiemelkedően jó azok számára, akik szeretnének eredményesen horgászni.

A termék előnyei közé tartozik az erős és tartós kialakítás, amely lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot. A zsinór 0,25 átmérőjével és 300 méteres hosszúságával ideális hosszú távú horgászatra, így a horgászok nem kell aggódniuk a zsinór elfogyása miatt a horgászat közben.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 kiváló ár-érték arányt kínál, ami azt jelenti, hogy a horgászok nem kell sok pénzt költeniük a minőségi zsinórra. A termék bevonatos kialakítása lehetővé teszi a hosszabb élettartamot, és a horgászok könnyedén használhatják a zsinórt, anélkül hogy aggódnának a ráncosodás miatt.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 nagyszerű választás a különböző horgászati ​​technikákhoz, például az etetőkosaras horgászathoz, az ólomkosaras horgászathoz vagy a pontyhorgászathoz. A zsinór kiválóan megfelel a nagyobb halak fogására is, így a horgászok bármikor készen állhatnak a nagyobb kihívásokra.

A termék SEO szempontjait is figyelembe véve, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 egy olyan termék, amely a legjobb minőségű zsinórok közé tartozik. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és az erősséget. A termék kiválasztása a horgászok számára a legjobb választás, mivel a termék az összes előnyt kínálja, amelyeket egy jó minőségű zsinór nyújthat.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 méretei kiválóan megfelelnek a horgászok igényeinek. A zsinór hosszúsága 300 méter, így a horgászok hosszú távú horgászatot folytathatnak, anélkül, hogy aggódnának a zsinór elfogyása miatt. A 0,25 átmérő lehetővé teszi a horgászok számára a nagyobb halak fogását is.

Összességében, a CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 egy ideális választás a horgászok számára, akik minőségi és tartós zsinórt keresnek. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és a bevonatos kialakítás lehetővé teszi a hosszabb élettartamot. A zsinór kiválóan megfelel a különböző horgászati ​​technikákhoz, és a méretei ideálisak a hosszú távú horgászathoz is. A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,25 minden szempontból kiváló termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák