CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 m 0,30

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33905-330
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-330
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór kifejezetten a horgászok számára készült, hogy segítsen nekik a sikeres és eredményes halászatban. Ez a zsinór kiváló minőségű és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem fog elszakadni a legnagyobb halak fogása közben sem.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór 300 méter hosszú és 0,30 mm átmérőjű, így biztosítja a megfelelő vastagságot ahhoz, hogy a halak ne szakítsák el könnyen. A fluorocarbon bevonat segít elrejteni a zsinórt a vízben, így a halak ne fognak gyanakodni és könnyedén be tudják kapni a csalit.

A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami megakadályozza a zsinór eltorzulását és meghajlását. A zsinór struktúrája kiválóan ellenáll a víznek és a korróziónak, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az erős és tartós szerkezetű CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór a legjobb választás a horgászok számára, akik a legnagyobb halakat is el akarják kapni.

A zsinórnak nagyon jó a kopásállósága, így nem kell aggódnia azoknak, akik gyakran horgásznak. A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór könnyen használható és könnyen csomózható. A zsinórnak nagyon jó a súlya, így könnyen dobható és észrevétlenül úszik a víz alatt.

A CRALUSSO Feeder & Carp Fluorocarbon bevonatos zsinór a legjobb választás a tapasztalt horgászok számára, akik szeretnék megbízhatóan és hatékonyan befogni a nagyobb halakat. A zsinór kiváló minőségű és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódást okozni. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt ajánljuk mindenkinek, aki szeretne sikeresen horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák