CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-540
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 30+10 m

5840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-540
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 egy kiváló minőségű, fluorocarbon anyagból készült zsinór, amely kiváló választás minden horgász számára. Az előke zsinór hossza 30 méter, ami elegendő hosszúság ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, és a 10 méteres utántöltő csomag lehetővé teszi, hogy mindig legyen elegendő zsinórunk a horgászat során.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 egy erős, tartós és megbízható zsinór, amely kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például az UV sugaraknak, a víznek és a korróziónak. A fluorocarbon anyagból készült zsinór szinte láthatatlan a vízben, így kiváló választás azok számára, akik szeretnének a lehető legnagyobb eséllyel sikeresen horgászni.

Az előke zsinór átmérője 0,40 mm, ami elegendő vastagság ahhoz, hogy erős és tartós legyen, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre. A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 nagy előnye, hogy nagyon jól lehet vele dolgozni, és nagyon könnyen csomózható. Ez különösen fontos akkor, amikor gyorsan kell cserélni az előke zsinórt, vagy amikor gyorsan kell készíteni egy új előke zsinórt a horgászat során.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne a lehető legjobb eredményeket elérni. A zsinór nagyon tartós és megbízható, és lehetővé teszi, hogy nagyon sikeresen horgásszunk. A zsinór mérete és hossza ideális a legtöbb horgászhelyzetben, és a nagyon könnyű kezelhetőségének köszönhetően a horgászok a lehető legnagyobb hatékonysággal tudnak dolgozni vele.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 egy olyan termék, amely megéri a befektetést, és amely biztosítja, hogy a horgászok a lehető legjobb eredményeket érjék el. A zsinór nagyon hatékonyan segíti a halak elkapását, és a nagyon jó minősége és tartóssága révén hosszú időn át használható. Ha tehát egy megbízható és hatékony előke zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,40 az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák