CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,50

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-550
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,5
Zsinór hossza: 40 m

7400 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-550
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,50' egy kiváló minőségű kiegészítő a horgászok számára. Ez a fluorocarbon előke zsinór nagyon erős és tartós, ami a különleges összetételének köszönhető. Ez a zsinór tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretné maximalizálni az esélyeit a sikerre a vízben.

Ez a CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór 0,50 méretű, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas nagyobb halak horgászatára is. Az előke zsinór hossza 30+10 méter, így ezzel a hosszal akár több alkalommal is lehet használni, mielőtt cserére kerülne sor.

Az előnyök között szerepel az, hogy a CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór rendkívül lágy, így könnyen mozgatható és észrevehetetlen a halak számára. A zsinór áttetsző, így a halak szinte észre sem veszik, hogy az előke zsinóron van a horog, így nagyobb esélyeid lesznek a sikerre.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és az abraknak, így hosszabb ideig marad épségben, mint a hagyományos monofil előke zsinórok. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időt kell tölteni azzal, hogy cserélni kelljen az előke zsinórt, és több időt lehet a halak fogására fordítani.

A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór nagyon könnyű és rugalmas, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy az előke zsinór túl merev vagy nehéz lesz, ami csökkentheti a halak észrevétlenül történő fogásának esélyét.

Összességében a CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór (30+10m) 0,50 egy kiváló minőségű és tartós előke zsinór, amely kiválóan alkalmas a nagyobb halak horgászatához. A zsinór nagyon lágy és észrevehetetlen a halak számára, így nagyobb az esélye a sikerre. A zsinór rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak és az abraknak, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig marad épségben, mint a hagyományos monofil előke zsinórok. A CRALUSSO Fluoro Carbon előke zsinór egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne maximális sikert elérni a vízben.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák