CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-514
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 30+10 m

2800 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-514
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 egy olyan minőségi, fluorocarbon előke zsinór, melyet a legigényesebb horgászok is bátran használnak. A termék 30 méter hosszúságú, és 10 méter extra zsinórtartalommal rendelkezik, így bőven elegendő lesz a horgászpályákon való használatra.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 kiemelkedően magas minőségű anyagból készült, mely kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek, így hosszú élettartamú. Emellett, a fluorocarbon anyagból készült előke zsinór rendkívül alacsony láthatóságú, így a halak nem fogják észrevenni, és könnyebben be tudjuk csalni őket. Ez különösen hasznos lehet, ha valamilyen különleges, nagyon óvatos halat szeretnénk megszerezni.

Az előke zsinór mérete 0,14 mm, ami egy nagyon jó általános méret a horgászathoz. A zsinór kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakat szeretnének fogni, de emellett alkalmas lehet nagyobb halak fárasztására is. Az előke zsinór kiváló pontosságot és érzékenységet biztosít a horgász számára, így könnyebben észreveheti, ha a halak megtámadják az általa kínált csalit.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok bármilyen típusú botot vagy orsót használhatnak vele. Az előke zsinór kiválóan alkalmazható feeder- vagy match-horgászatra, valamint a legtöbb más típusú horgászatra is.

Összefoglalva, a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 egy kiváló minőségű, nagyon alacsony láthatóságú fluorocarbon előke zsinór, amely nagyon sok előnnyel jár a horgászok számára. A termék hosszú élettartamú, rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok bármilyen típusú horgászatra használhatják. Ha igazán hatékony és megbízható előke zsinórt keresel, akkor a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,14 a megfelelő választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák