CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKEZSINÓR (30+10M) 0,16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-516
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 40 m

2800 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-516
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKEZSINÓR egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten horgászok számára készült. A termék 30+10 méter hosszú és 0,16 mm vastag, amely tökéletes méret a különböző halfajokhoz való horgászáshoz.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinornak a fluorocarbon anyag, amely magasabb sűrűségű, mint a hagyományos monofil zsinórok. Ez a sűrűség kiválóan alkalmazkodik a vízhez, így a zsinór szinte láthatatlan a halak számára. Ez azt jelenti, hogy a halak sokkal kevésbé fognak aggódni, és könnyebben fognak beleharapni a csalira.

Az FLUORO CARBON ELŐKEZSINÓR nagyon tartós és ellenálló az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamú. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a horgászat során tapasztalt nyomásnak, ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is könnyebben kifogjanak.

A zsinór könnyen kezelhető és könnyen csomózható. Ez egy nagyon fontos előnye a horgászok számára, mivel ezzel időt takaríthatnak meg a horgászat során. A zsinór nagyon sima felületének köszönhetően a csomók könnyen csúsznak és nem csúsznak el.

Az FLUORO CARBON ELŐKEZSINÓR kiválóan alkalmazkodik mindenféle horgászati körülményekhez, így bármilyen körülmények között használható. A zsinór hatékonyan csökkenti az áramlásoktól és a szélhatástól eredő nyomást, így a horgászok könnyebben irányíthatják a csalit.

Összességében a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKEZSINÓR egy kiváló minőségű zsinór, amelynek előnyei a tartósság, a láthatatlanság és a könnyű kezelhetőség. A zsinór nagyszerű választás minden horgásznak, aki szeretne hatékonyabban horgászni és nagyobb halakat kifogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák