CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-518
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 30+10 m

2800 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-518
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18 egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a zsinór egy olyan fluorocarbon anyagból készült, amely nagyon erős és tartós, de ugyanakkor átlátszó, így a halak nem látják azt. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén csalizhassanak, anélkül hogy elriasztanák a halakat.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18 mérete 30 méter hosszú, plusz 10 méter extra zsinór, így összesen 40 méter zsinórt kaphatunk egy csomagban. Ez elegendő ahhoz, hogy számos alkalommal használhassuk a terméket, és biztosítja, hogy mindig legyen elegendő zsinórunk a horgászathoz.

Az előke zsinór átmérője 0,18 mm, ami azt jelenti, hogy vékony és könnyű, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy megfelelően kezelje a nagyobb halakat is. Ez a méret kiválóan alkalmas az általános horgászathoz, beleértve az édesvízi és a tengeri horgászatot is.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18 egy olyan termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a halak nem láthatják a zsinórt, így könnyebben lehet őket csalizni. A fluorocarbon anyag nagyon erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni a halak harc közben. A vékony átmérő lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és pontosan dobjanak, és hogy a csalit pontosan a kívánt helyre helyezzék.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18 egy kiváló minőségű termék, amely nagyon hasznos lehet minden horgász számára. A mérettől függően alkalmas az általános horgászatra, beleértve az édesvízi és a tengeri horgászatot is. Ha szeretne egy tartós és megbízható előke zsinórt vásárolni, akkor a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,18 a tökéletes választás az Ön számára. Próbálja ki most, és élvezze a zsinór minőségét és tartósságát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák