CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-520
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 40 m

3360 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-520
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 3,9 kg
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20 egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok számára nyújt kiváló előnyöket. Ez a zsinór a CRALUSSO márkától származik, amely hosszú évek óta a horgászati iparágban megbízható és elismert márka.

A zsinór mérete 0,20 mm, ami azt jelenti, hogy az átlagos méretű halakat könnyedén meg lehet fogni vele. A zsinór hossza 30 méter, plusz további 10 méter extra hosszúság, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb távolságokra dobja ki a csalit.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20 egy olyan zsinór, amely tökéletesen láthatatlan a vízben. Ez a zsinór fluorokarbon anyagból készült, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen megtéveszthesse a halakat. A zsinór áttetsző, így a halak nem tudják észrevenni, hogy a horgász milyen csalit használ.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20 rendkívül erős zsinór. Ez a zsinór ellenáll a legnagyobb nyomásnak, így a horgász biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni, ha nagyobb halakat fog. A zsinór extra erős, de mégis rugalmas, így a horgász könnyen kezelheti a zsinórt.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20 könnyen használható zsinór. A zsinór könnyen fonható, így a horgász könnyen feltekerheti és eltárolhatja a zsinórt a horgászdobozban. A zsinór könnyű és kényelmes a kezeléshez, így a horgász könnyen és hatékonyan használhatja a zsinórt a horgászat során.

Összességében, a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,20 egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális a horgászok számára. Ez a zsinór láthatatlan a vízben, rendkívül erős, könnyen használható és tökéletesen alkalmas a különböző horgászati technikákhoz. A CRALUSSO márkától származó zsinór megbízható és tartós, így a horgász biztos lehet benne, hogy sok éven át használhatja a zsinórt a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák