CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,22

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-522
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 30+10 m

3510 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-522
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 5,06 kg
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR egy kiemelkedő minőségű horgászzsinór, amelyet kifejezetten azoknak a horgászoknak terveztek, akik komolyan veszik a horgászatot, és igénylik a legjobb minőséget. Ez a zsinór kiváló választás lehet azok számára, akik értékelik az erőt, a hatékonyságot, és az optimális tapadást a halakra.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR 30+10 méter hosszúságban érhető el, és 0,22 mm vastagságú. A zsinór vastagsága és hossza nagy előnye ebben a termékben, mivel lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mélységekbe is eljussanak, és olyan halakat fogjanak, amelyeket korábban nem tudtak megfogni.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak az, hogy különösen nagy ellenálló képességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinórnak nem kell tartania a halak súlyától és erejétől, ami sokkal hatékonyabbá teszi a horgászatot. A zsinór erőssége és ellenálló képessége azt is jelenti, hogy a horgászok nem kell aggódniuk a zsinór törése miatt, amikor a halak harcolnak.

Ezen kívül, a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR kiválóan alkalmas a víz alatti világ kihívásaira. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a zsinór könnyű mozgatását a vízben, és az optimális tapadást a halakra. A zsinór átlátszó színe további előnye, mivel a halak nem fogják észrevenni a zsinórt, így nagyobb eséllyel fognak bekapni.

Az CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR a magas minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamatok miatt kiváló tartósságot és hosszú élettartamot kínál. A zsinór nem kopik el vagy húzódik össze, így hosszabb ideig használható, mint a hagyományos zsinórok.

Összefoglalva, a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Az erőssége, ellenálló képessége, optimális tapadása, és könnyű mozgása a vízben kiváló előnyök, amelyek lehetővé teszik a horgászoknak, hogy hatékonyabbak legyenek a horgászatban. A hosszú élettartama és a tartóssága pedig azt jelenti, hogy sokáig élvezheted a halászatot ezzel a zsinórral. Ha értékeled a minőséget, és a horgászat szenvedélyes rajongója vagy, akkor az CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR egy kiváló választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák