CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33901-525
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 30+10 m

3780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-525
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 6,12 kg
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25' a horgászok számára kiváló választás, hiszen nagyon sok előnnyel rendelkezik, amiket most részletesen ismertetünk.

Elsődlegesen fontos megemlíteni, hogy a termék egy fluorocarbon zsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A fluorocarbon anyagokat azért használják előszeretettel a horgászatban, mert rendkívül rugalmasak és erősek, így bármilyen halat elbírnak. Emellett a fluorocarbon zsinórok elég merevek ahhoz, hogy ne gördüljenek le a horogról, de mégis könnyen mozognak, ami nagy előnyt jelent a horgászat során.

A zsinór mérete 0,25 mm, ami az átlagos méretnek számít és így számos különböző halat lehet vele fogni. A zsinór hossza pedig 30+10 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy akár több alkalommal is használhassuk a zsinórt.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25 számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül az első és legfontosabb az, hogy a zsinór meglehetősen átlátszó, így a halak nem veszik észre, hogy a horoghoz van kötve. Ez rendkívül fontos, hiszen a halak gyakran óvatosak és könnyen megijednek, ha észreveszik a horgászat eszközeit.

Emellett a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25 rendkívül tartós és erős, így akár nagyobb halakat is foghatunk vele. A zsinór nem csak a halakat bírja el, hanem az időjárás viszontagságait is, így nem kell aggódnunk, hogy a zsinór megsérül vagy elszakad.

A terméknek még egy nagyon fontos előnye van, és ez pedig a könnyű kezelhetősége. A zsinór nem csomósodik össze és nem gördül le a horogról, így a horgászat során is könnyen kezelhető. A zsinór nagyon sima felületű, ami azt jelenti, hogy nem tapad be a botra vagy a horogra, így a horgászat során is kényelmesen használhatjuk.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25 egy nagyon jó minőségű és megbízható zsinór, amelynek számos előnye van. A zsinór könnyen kezelhető, erős és tartós, valamint átlátszó, így a halak nem veszik észre. Ha valaki minőségi zsinórra vágyik, akkor a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,25 a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák