CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-530
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 40 m

4170 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-530
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 30+10 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 7,55 kg
Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluoro carbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30 egy olyan kiemelkedő minőségű zsinór, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ez a zsinór nem csak széles körben használt, de kiváló minősége és tartóssága miatt kiemelkedik a többi zsinór közül. A CRALUSSO márka által készített zsinór több tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a horgászok számára nagyon hasznosak.

Elsőként érdemes megemlíteni, hogy a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30 mérete rendkívül ideális a horgászok számára. A zsinór hossza 30 méter, plusz még további 10 méter, ami ideális a horgászat során szükséges hosszú zsinór beállításához. A vastagsága 0,30 mm, ami szintén ideális a horgászathoz, mivel ez a vastagság tökéletesen megfelel az átlagos méretű halak fogásához.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30 kiválóan alkalmas a tiszta, tiszta vízben való horgászatra, mivel rendkívül átlátszó és nem zavarja a vízben élő halakat. A zsinór kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak és a víznek, így hosszabb ideig használható, mint a többi zsinór. Emellett a zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a halak gyorsabb és könnyebb fogását.

A CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30 rendkívül erős és tartós, így lehetővé teszi a nagyobb halak, például a pontyok vagy a sügerek fogását is. A zsinór kiváló minőségű, és rendkívül ellenálló, ami garantálja, hogy hosszú távon is használható lesz. A zsinór nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb távú horgászatot anélkül, hogy fáradtá tenné a horgászot.

Összességében a CRALUSSO FLUORO CARBON ELŐKE ZSINÓR (30+10M) 0,30 egy olyan kiemelkedő minőségű zsinór, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. A zsinór rendkívül ellenálló, tartós és ideális a tiszta vízben való horgászatra. A zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a gyorsabb és könnyebb halak fogását. Ez a zsinór egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné, hogy a horgászat élménye még jobb legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák