WIZARD FLUOROCARBON ELŐKE ZSINÓR 0,3 20M 12,28 TRANSPARENT

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33750-030
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 20 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33750-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 20 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 12,28 kg
Wizard Fluorocarbon transzparens zsinór 20m

A Wizard széria a rablóhalas, illetve a pergetést favorizáló horgászok igényeire nyújt megoldásokat.

A rablóhalas pecák alkalmával drótelőkéket, wolfram, vagy titánium anyagú megoldásokkal is találkozhatunk, illetve használhatunk, de azzal számolni kell, hogy ezekkel a süllő és balin szinte kizárásra kerül.

Azonban, hogy mindegyik ragadozó megfogására esély legyen, használhatunk fluorocarbon előkét. Előnye a hagyományos vastag monofillal szemben, hogy sokkal merevebb és keményebb anyaga van. Ezáltal a fogak sem vágják el olyan könnyen.

A Fluorocarbon zsinórok egyik rendkívüli előnye, hogy sokkal kopásállóbbak monofil társaiknál, ezért a ragadozó halak fogai által okozott koptató hatásnak is jobban ellenállnak, mint egy hagyományos monofil zsinór.

A fénytörési mutatóinak köszönhetően sokkal kevésbé látszódik a víz alatt, így a legravaszabb ragadozók, mint a süllő, sem fognak gyanút. 20 méteres kiszerelésben kapható, így egyéni igényekre szabottan készíthető belőle akár előtét vagy szerelt előke is.

Süllő és balin horgászatához kiváltképp ajánlott kiegészítő, de ha csukás a pálya, se kell félteni a felhelyezett műcsalikat, mivel bizonyos szintig ellenáll az éles csukafogaknak is.
 

A WIZARD márkájú 'WIZARD FLUOROCARBON ELŐKE ZSINÓR 0,3 20M 12,28 TRANSPARENT' termék egy olyan kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, így biztosítja a horgászok számára a maximális tartósságot és megbízhatóságot.

Ez a zsinór nagyon rugalmas és ellenálló, ami azt jelenti, hogy nem csak könnyen használható, hanem képes ellenállni a nyomásnak is, amelyet a halak kifejtenek rá. Ez a zsinór könnyű, így nem terheli a horgászokat, és biztosítja, hogy a horgászat élménye mindig kellemes és könnyű legyen.

A WIZARD FLUOROCARBON ELŐKE ZSINÓR 0,3 20M 12,28 TRANSPARENT mérete 0,3 mm, ami azt jelenti, hogy nagyon vékony és könnyen használható. Ez a zsinór 20 méter hosszú, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő legyen a horgászat során.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely nagyon ellenálló a víznek és a környezeti hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú ideig képes ellenállni a kopásnak és a korróziónak, és biztosítja a horgászok számára a maximális megbízhatóságot és teljesítményt.

A WIZARD FLUOROCARBON ELŐKE ZSINÓR 0,3 20M 12,28 TRANSPARENT nagyon könnyen használható és tele van olyan előnyökkel, amelyeket a horgászok nagyon értékelnek. Ez a zsinór nagyon sokoldalú, így használható mindenféle halászmódszerhez és halászhelyhez. Ez a zsinór a horgászok számára nagyon fontos eszköz, amely segíti őket abban, hogy sokkal hatékonyabbak és eredményesebbek legyenek a horgászat során.

Összességében a WIZARD FLUOROCARBON ELŐKE ZSINÓR 0,3 20M 12,28 TRANSPARENT egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a zsinór nagyon könnyen használható, rugalmas és ellenálló, és biztosítja a maximális megbízhatóságot és teljesítményt. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely segíti abban, hogy a horgászat során még eredményesebb legyél, akkor ez a termék a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák