CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ZSINÓR 50M 0,08MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30592-008
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 50 m

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30592-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 50 m
HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ZSINÓR 50M 0,08MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A termék előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartamot biztosít.

A Champion Leader fluorocarbon zsinór egy nagyon erős és tartós zsinór, amely képes ellenállni a legnehezebb kihívásoknak is. A zsinór 50 méter hosszú és 0,08 mm vastag, így tökéletesen alkalmas kisebb halak vagy nagyobb halak fogására is. A zsinór erős és tartós, így nem kell aggódnod azért, hogy eltörik vagy megsérül a halak fárasztása közben.

Az egyik legfontosabb előnye a fluorocarbon zsinóroknak a láthatatlanságuk a vízben. A Champion Leader fluorocarbon zsinór kiválóan átlátszó, így szinte láthatatlan a vízben. Ez lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt, így nagyobb esélyed van a sikeres halászatra.

A fluorocarbon zsinórok másik előnye az, hogy rendkívül merevek és tartósak. Ezek a zsinórok nem nyúlnak, így biztosítják a pontos dobást és a halak észrevétlen megfogását. A Champion Leader fluorocarbon zsinór rendkívül merev és tartós, így biztosítja a pontos dobást, és nem hagyja el a halakat.

A Champion Leader fluorocarbon zsinór a Champion egyik legjobb minőségű terméke, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, így biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Ha igazán megbízható és tartós zsinórt keresel a halászathoz, akkor a Champion Leader fluorocarbon zsinór a legjobb választás.

Összességében, a Champion Leader fluorocarbon zsinór kiváló minőségű termék, amely biztosítja a megbízható teljesítményt és a hosszú élettartamot. A zsinór széles körben használható, és tökéletesen alkalmas kisebb vagy nagyobb halak fogására. Ha igazán megbízható és tartós zsinórt keresel a halászathoz, akkor a Champion Leader fluorocarbon zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák