CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30592-010
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 50 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal.
Cikkszám: 30592-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 50 m

HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A CHAMPION márka új CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM terméke egy kiváló minőségű előkezsinór, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és strapabíróak, így biztosítva a horgászok számára a legjobb eredményeket.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM nagyon vékony, csak 0,10 mm átmérőjű, de rendkívül erős. Ez a finom átmérő lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dobjanak, és élvezhessék a finomabb horgászatot. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így biztosítva a horgászok számára a maximális tartósságot.

Ezt a terméket a horgászok kiválóan használhatják olyan helyzetekben, amikor a halak különösen óvatosak és érzékenyek. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak fenyegetésnek érezni, és könnyebben fognak kapni.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen csomózhatják és használhatják. A termék kiváló minőségű, és tartós csomókat biztosít, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halak nem fognak elszabadulni.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és strapabíróak, így biztosítva a horgászok számára a legjobb eredményeket. A termék mérete 50 méter, és csak 0,10 mm átmérőjű, így a horgászok könnyen használhatják és kezelhetik. A termék nagyon rugalmas és könnyen csomózható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halak nem fognak elszabadulni. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így biztosítva a horgászok számára a maximális tartósságot. A termék láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak fenyegetésnek érezni, és könnyebben fognak kapni. A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák