CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,12MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30592-012
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 50 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal.
Cikkszám: 30592-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 50 m

HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A CHAMPION márkájú 'CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR' egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki a legjobb minőségű és megbízható zsinórokat keresi. Ez a zsinór 50 méter hosszú és 0,12 mm vastagságú, ami ideális a kisebb halak horgászatához.

A zsinór anyaga fluorocarbon, amely jelentős előnyökkel rendelkezik más zsinórokkal szemben. A fluorocarbonnak nagyon alacsony a láthatósága a vízben, ami azt jelenti, hogy a halak kevésbé valószínű, hogy észreveszik, és ennek köszönhetően jobb esélyed van a fogásra. Ezenkívül a fluorocarbon zsinórok rendkívül ellenállóak az UV-sugárzásnak és a korróziónak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR kiválóan alkalmas minden típusú horgászathoz, legyen szó folyóvízi vagy tavon történő horgászatról. A zsinór nagyszerűen működik a különböző horgásztechnikákkal, és a kiváló minőségű anyagának köszönhetően garantáltan nem szakad el, ha a halak megtámadják.

Az előkezsinór méretének kiválasztása nagyon fontos a sikeres horgászat szempontjából. A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50 méter hosszú és 0,12 mm vastagságú, ami ideális a kisebb halak horgászatához. Azonban, ha nagyobb halakra horgászol, akkor érdemes nagyobb vastagságú előkezsinórt választanod.

Összességében a CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki a legjobb minőségű és megbízható zsinórokat keresi. A fluorocarbon anyagának köszönhetően nagyon alacsony a láthatósága a vízben, hosszú élettartammal rendelkezik, és kiválóan működik minden típusú horgásztechnikával. Ha megbízható előkezsinórt keresel, a CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR biztosan nem fog csalódást okozni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák