CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,18MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30592-018
Gyártó: CHAMPION
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 50 m

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal.
Cikkszám: 30592-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 50 m

HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A Champion Leader Fluorocarbon előkezsinór 50m 0,18mm egy kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára elengedhetetlen kellék. A Champion márka horgászfelszerelései között kimagaslóan jó minőséget képvisel, és ez a zsinór sem kivétel.

A zsinór anyaga fluorocarbon, ami azt jelenti, hogy kiválóan ellenáll a vízben található anyagoknak, így hosszú távon is megőrzi erejét és tartósságát. Ezen kívül a fluorocarbon anyagának köszönhetően a zsinór szinte láthatatlan a vízben, így a halak sokkal kevésbé észlelik, és így nagyobb esélyed van arra, hogy sikeresen fogj halakat.

A Champion Leader Fluorocarbon előkezsinór 50m 0,18mm mérete kifejezetten ideális az átlagos méretű halak fogásához. A 50 méteres hossz lehetővé teszi, hogy elegendő zsinórt használj a horgászat során, és a 0,18 mm vastagság pontosan megfelelő ahhoz, hogy elég erős legyen a nagyobb halak fogásához is.

A zsinór nagy előnye, hogy kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, így hosszú távon is megőrzi erejét és tartósságát. A Champion márka horgászfelszerelései között kimagaslóan jó minőséget képvisel, és ez a zsinór sem kivétel.

A Champion Leader Fluorocarbon előkezsinór 50m 0,18mm mérete kifejezetten ideális az átlagos méretű halak fogásához. A 50 méteres hossz lehetővé teszi, hogy elegendő zsinórt használj a horgászat során, és a 0,18 mm vastagság pontosan megfelelő ahhoz, hogy elég erős legyen a nagyobb halak fogásához is.

A zsinór nagy előnye, hogy kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, így hosszú távon is megőrzi erejét és tartósságát. Ezen kívül a zsinór nagyon rugalmas, így nem könnyen törik el, és nem is deformálódik, még akkor sem, ha nagyobb halakat fogunk vele.

A Champion Leader Fluorocarbon előkezsinór 50m 0,18mm könnyen használható, és nagyon jól ápolható. A zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászat során nem okoz problémát. Ezen kívül a zsinór nem igényel különleges ápolást, csak egyszerűen mossuk le és tegyük szárazra, miután használtuk.

A Champion Leader Fluorocarbon előkezsinór 50m 0,18mm tehát egy kiváló minőségű zsinór, amely kiválóan alkalmas minden horgász számára. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, és szeretnél biztos lenni abban, hogy zsinórod elég erős, akkor mindenképpen válaszd a Champion Leader Fluorocarbon előkezsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák