CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31560-060
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,60
Zsinór hossza: 20 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31560-060
Átmérő: 0,60 mm
Hossz: 20 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 36,4 kg
Carp Expert Cutting Leader barna előtétzsinór 20m

Speciális előkéket kínálunk a bojlis horgászok számára, köztük a Carp Expert Cutting Leader-t! Egy Aramid szálakból összefont igen vastag és erős zsinór, aminek olyan helyeken vesszük hasznát, ahol az akadók, törések és kagylópadok megnehezítik a halak kifárasztását. A hagyományos fonott, vagy monofil zsinórok ezeken a nehéz pályákon rendszerint csődöt mondnak, mivel nem bírják a súrlódás okozta terhelést. Elvékonyodnak, kiszálasodnak és bekövetkezik a szakadással együtt járó halvesztés. Hogy mindezt elkerüljük, használjuk a Carp Expert Cutting Leader-t. Már kézbe fogva is érezzük, hogy sokkal erősebb, merevebb, mint egy szimpla vastag fonott zsinór. Sokkal jobban ellenáll az akadók, kagylók koptató, vágó hatásának.  Barna színével jól rejtőzködik az aljzatba, így a legóvatosabb halak sem veszik észre. Mivel nehéz, ezért jól helyettesíti a leadcore-t.

A CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A termék előnyeit számos olyan jellemző adja, amelyeket a horgászok rendkívül hasznosnak találnak.

Az előke zsinór vastagsága 0,6 mm, ami tökéletes azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakra vadásznak. Az előke zsinór hossza 20 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre, amely elegendő lehet több horgászat során. Az előke zsinór terhelhetősége 80 font, vagyis 36,4 kg, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós.

A CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság és az ellenálló képesség. Az előke zsinór kiváló minőségű fonott anyagból készült, amely ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például az UV sugárzásnak, a víznek és a korróziónak. Emellett a zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához és ezáltal csökkenti a halak szökésének esélyét.

A CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór könnyen használható és csomózható. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy a csomók könnyen csússzanak, és a zsinór nem törik. A zsinór színe homokszínű, ami tökéletesen beleolvad a vízbe és nem ijeszti el a halakat.

A CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór ára is nagyon versenyképes, így bárki megengedheti magának, hogy ilyen minőségi terméket vásároljon. A termék a horgászok körében nagyon népszerű és megbízható, így biztosan nem fogsz csalódni, ha ezt a terméket választod.

Összességében a CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék nagy szakítószilárdsága és ellenálló képessége garantálja, hogy a horgászok mindig megbízhatnak benne. A termék nagyon könnyen használható és csomózható, így ideális választás minden horgásznak. Ha olyan minőségi előke zsinórt keresel, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít, akkor a CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND fonott előke zsinór a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák