CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33909-318
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

2860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-318
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 18 lb
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M' termék egy igazán kiváló minőségű, professzionális eszköz a horgászok számára. Ez a fonott előke zsinór kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik szeretnek nagy halakat fogni, és akiknek fontos a pontos és hatékony halászat.

Ez a termék rendkívül könnyű, és nagyon rugalmas, így könnyen használható bármilyen horgászati ​​körülmények között. A zsinór erős és tartós, így akár a legnagyobb halakat is könnyedén ki tudod fogni vele.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M méretei ideálisak a számos horgászati ​​technika számára. A 10 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy több alkalommal is használhassuk, és a 18 fontos teherbírása lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is könnyedén ki tudjuk fogni vele.

Az előke zsinór nagyon gyorsan süllyed, így azonnal elérhetjük a halakat, és nagyobb valószínűséggel fognak beleharapni. Ez különösen hasznos lehet akkor, ha a halak a víz mélyebb részein tartózkodnak.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M előnyei közé tartozik a nagyon jó minőségű anyagok használata, amelyek kiválóan ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A zsinór színe is nagyon előnyös, mivel a halak nehéz észrevenni a vízben, így nagyobb a valószínűsége, hogy beleharapnak.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen halásszanak. A zsinór könnyen kezelhető, és nagyon tartós, így hosszú ideig használható.

Összességében a CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 18LB 10 M egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyan halászni, és élvezni a horgászatot. Ha fontos számodra a minőség, a tartósság és a hatékonyság, akkor ez a termék tökéletes választás az előke zsinórjaid között.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák