CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 25LB 10 M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33909-325
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

2860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-325
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 25 lb
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 25LB 10 M az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a könnyű és hatékony halászati felszereléseket. Ez a fonott előke zsinór kiváló minőségű, és rendkívül tartós, amely garantálja a hosszú élettartamot, és biztosítja a halak fárasztását és biztonságos kifogását.

Az előke zsinór 25 lb-os súllyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb halak kifogására is alkalmas. Az 10 méteres hosszúság pedig lehetővé teszi, hogy sokféle horgászati ​​technikát alkalmazzunk a folyóban, tavakban vagy tengerparton.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 25LB 10 M rendkívül gyorsan süllyed, ami nagy előnyt jelent a mélyebb vízrétegekben történő horgászat során. A fonott zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy az előke zsinór nagyon erős legyen, de ugyanakkor rugalmas maradjon. Ennek köszönhetően a halak könnyedén kifáraszthatóak, és biztosítva van a biztonságos kifogásuk.

Az előke zsinór színe zöld, amely segít abban, hogy ne vegye észre a ragadozó halak a zsinórt. Ezáltal növeli a sikeres fogások esélyét, és több halat tudunk kifogni.

A CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 25LB 10 M rendkívül sokoldalú termék. Használható különböző horgászati ​​technikákhoz, mint például a feeder, a match, vagy a picker. Az előke zsinór kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú ideig használható, és segít a halak biztonságos kifogásában.

Összefoglalva, a CRALUSSO FAST SINKING FONOTT ELŐKE ZSINÓR 25LB 10 M ideális választás a halászok számára, akik szeretnének hatékonyan, biztonságosan és eredményesen horgászni. A termék előnyei közé tartozik a nagy súly, a gyors süllyedés, a rugalmasság, a tartósság és a sokoldalúság. A zöld szín pedig növeli a sikeres fogások esélyét. Ajánljuk mindenkinek, aki szívesen horgászik, és szeretne minőségi felszerelést használni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák