CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-210
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,17
Zsinór hossza: 10 m

2860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-210
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 15 lbs
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék a legjobbat kihozni a horgászatra szánt időből. Ez a fonott előkezsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására. A 10 lb-os szakítószilárdság biztosítja, hogy a zsinór könnyen elbírja a nagyobb halak súlyát és erejét, miközben megakadályozza a növényekkel és más akadályokkal való összeakadást. Ez a fonott előkezsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra és a különböző csalik használatára, beleértve a kukoricát, a magvakat és a bojlikat is.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M rendkívül tartós és ellenálló, így hosszabb ideig használható, mint a hagyományos monofil zsinórok. A fonott kivitelnek köszönhetően a zsinór kevésbé nyúlik, így az érzékenyebb és pontosabb fogásokat is lehetővé teszi. A zsinór rendkívül sima, így a horgászat során kevesebb súrlódás keletkezik, és a zsinór könnyebben áthalad a vezetőgyűrűkön.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M hossza 10 méter, így elegendő a horgászat során szükséges hosszúságokhoz. A zsinór könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik szeretnek különböző technikákat alkalmazni a horgászat során. A zsinór használata egyszerű, és a kezdő horgászok számára is könnyen megtanulható.

Összességében a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M kiváló minőségű fonott előkezsinór, amely ideális választás a horgászok számára, akik szeretnék a lehető legtöbbet kihozni a horgászatból. A zsinór tartós, ellenálló és könnyen kezelhető, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek. Ha szeretnél könnyedén és hatékonyan horgászni, akkor a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 10LB 10M a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák