CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-215
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

2860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-215
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 20 lbs
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M egy kiváló minőségű fonott előke, amely kifejezetten a pontyhorgászat számára lett tervezve. A CRALUSSO márka hosszú évek óta szállít minőségi horgászfelszereléseket, így a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M is kiváló minőséget garantál.

Az előke 15 fontos teherbírással rendelkezik, így alkalmas nagyobb méretű pontyok fogására is. Az előke hossza 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászmódszerhez is felhasználhassuk. Az előke fonott szerkezete biztosítja a magas szakítószilárdságot és az ellenálló képességet a horgászat során.

Az előke színe barna, ami tökéletesen összhangban van a vízzel, így nem riasztja el a halakat. A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M könnyen kezelhető, és a fonott anyagnak köszönhetően nem csavarodik, így a halak is könnyebben beleszövődnek az előkébe, ami növeli a fogási esélyeket.

Az előke kiválóan alkalmazható a feederhorgászat során, de sikeresen használhatjuk bojlizáshoz és method feederes horgászathoz is. Az előke tökéletesen illeszkedik a CRALUSSO termékekkel, így a horgászok számára még nagyobb előnyt jelent.

Összességében a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M egy kiváló minőségű és hatékony eszköz a pontyhorgászat során. A fonott szerkezet, a magas szakítószilárdság és az ellenálló képesség garantálja a sikerességet a horgászat során. A CRALUSSO márka által szállított előke könnyen kezelhető, és a megfelelő használat mellett hosszú évekig szolgálhatja a horgászokat. Próbáld ki a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 15LB 10M terméket, és tapasztald meg a kiváló minőséget és hatékonyságot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák