CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-220
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 10 m

3010 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-220
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 25 lbs
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M egy olyan zsinór, amely kifejezetten a feeder horgászat szerelmeseinek lett kifejlesztve. A CRALUSSO márka kiváló minőségű termékeiről ismert, és ez a fonott előkezsinór sem kivétel.

Első előnye a zsinórnek, hogy a 20lbs teherbírása miatt nagyobb halak is könnyedén megfoghatóak vele. A 10 méter hosszúság pedig elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen, így sokáig élvezhetjük a zsinór kiváló tulajdonságait.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M könnyen kezelhető és jól dobható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges csomók vagy csavarodások miatt. Emellett a zsinór színe is előnyös, mivel a vízben nagyon jól látható, így a halaknak sem lesz nehéz észrevenni.

Az előkezsinór fonott szerkezete pedig további előnyökkel jár. A fonott zsinór sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos monofil zsinórok, így hosszú távon is megbízhatóan szolgál. A fonott szerkezetnek köszönhetően a zsinór nagyon sima, és nem tapad be a boton vagy a kerekeken, így a horgászoknak kevesebb problémájuk lesz a dobások során.

A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M nagy előnye, hogy kifejezetten a feeder horgászatra lett kifejlesztve. A feeder horgászat során ugyanis nagyon fontos a finom, érzékeny és mégis erős előkezsinór használata, amely lehetővé teszi a pontyok észrevétlen befogását. A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M ezt a célt tökéletesen szolgálja.

Összefoglalva, a CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M egy kiváló minőségű, erős és tartós előkezsinór, amely kifejezetten a feeder horgászatra lett kifejlesztve. A zsinór könnyen kezelhető, jól dobható és nagyon sima, így a horgászoknak kevesebb problémájuk lesz a dobások során. A fonott szerkezet nagy előnye, hogy erősebb és tartósabb, mint a hagyományos monofil zsinórok, így hosszú távon is megbízhatóan szolgál. A zsinór színe pedig nagyon jól látható a vízben, így a halaknak sem lesz nehéz észrevenni. A CRALUSSO FEEDER CARP & FONOTT ELŐKE 20LB 10M egy olyan termék, amely a horgászok számára nagyon hasznos lehet, és a CRALUSSO márka minőségi termékeihez méltóan kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák