CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-115
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

2860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-115
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 15 lbs
Már elérhetőek termékkínálatunkban azok a Cralusso termékek, amelyek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M egy olyan termék, amely kiváló minőségű fonott előkezsinórral rendelkezik, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék a CRALUSSO márkától származik, amely hosszú évek óta a horgászati ​​iparban vezető szerepet tölt be. Az előkezsinór különlegessége, hogy egy rendkívül vékony, erős és strapabíró zsinórról van szó, amely tökéletesen alkalmas a hosszú távú horgászatra.

Az előkezsinór anyaga egy speciális poliészter fonott kötél, amely rendkívül erős és tartós. A zsinór egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül vékony, így kisebb ellenállást jelent, amikor a horgász beledobja a csalit a vízbe. Ezenkívül az előkezsinór nagyon rugalmas és könnyen alkalmazkodik a víz alatti körülményekhez.

Ez a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M termék 15 fontos súlyossággal rendelkezik, és 10 méter hosszú, így bőségesen elegendő az átlagos horgászati kalandok során. A termék mérete tehát ideális minden olyan horgász számára, aki magas minőségű előkezsinóra van szüksége, amely tökéletesen alkalmazkodik a körülményekhez.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M előkezsinór további előnye, hogy rendkívül jól süllyed, így könnyen elhelyezhető a megfelelő helyre a vízben. Emellett a termék rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig használható anélkül, hogy elvesztené az erejét vagy a tartósságát.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M előkezsinór egy nagyon könnyen kezelhető termék, amelyet minden horgász könnyedén használhat. A zsinór rendkívül rugalmas, így a horgászoknak nincs szükségük különleges képességekre vagy szerszámokra annak használatához. A termék további előnye, hogy könnyen tisztítható és karbantartható, így a horgászoknak nincs szükségük túl sok időt tölteni a karbantartásával.

Összességében a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M egy kiváló minőségű, tartós és strapabíró előkezsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór rendkívül vékony és rugalmas, így tökéletesen alkalmazkodik a víz alatti körülményekhez. A termék rendkívül könnyen kezelhető, tisztítható és karbantartható, így a horgászoknak nincs szükségük különleges képességekre vagy szerszámokra annak használatához. Ha magas minőségű előkezsinóra van szükséged, amelyet hosszú időn keresztül használhatsz, akkor a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 15 LBS 10M a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák