CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-120
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 10 m

3010 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-120
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 20 lbs
Már elérhetőek termékkínálatunkban azok a Cralusso termékek, amelyek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M egy olyan minőségi horgászati termék, amely megkönnyíti a halászatot és lehetővé teszi a hatékonyabb és eredményesebb fogást. A fonott előke számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni.

Először is, a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M anyaga rendkívül erős és tartós. A fonott zsinór kiváló minőségű poliészterből készült, amely a legmagasabb szintű ellenállóságot és tartósságot biztosítja. A termék kiváló minőségű anyagai garantálják, hogy a fonott előke hosszú élettartammal rendelkezik, és nagyon kevés karbantartást igényel.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M mérete 10 méter, és 20 fontos súlyt bír el. Ennek köszönhetően a fonott zsinór ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat keresnek. A termék mérete lehetővé teszi a hosszabb dobásokat, így azok a halak is elérhetőek lesznek, amelyek egyébként nehézkesen érhetők el.

A fonott előke egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon finom és könnyű. Ez azt jelenti, hogy az előke szinte láthatatlan a vízben, ami növeli a fogások számát. Az előke szálai nagyon vékonyak és simák, így a halak nem tudják észrevenni, hogy az előke a vízben van, és így könnyebben megtéveszthetők.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M további előnye, hogy könnyen kezelhető és alkalmazható. Az előke könnyen csomózható, és könnyen illeszthető a horgászbotra. A termék használata nagyon egyszerű, és nem igényel különleges tudást vagy tapasztalatot.

Összességében a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M egy kiváló minőségű horgászati termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék erős, tartós és könnyen kezelhető, így ideális választás minden olyan horgásznak, aki hatékonyabb és eredményesebb fogást keres. A termék mérete lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, míg az előke finom és könnyű anyaga növeli a fogások számát. Ha egy kiváló minőségű fonott előket keresel, akkor a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák