CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-125
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

3010 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33909-125
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 25 lbs
Már elérhetőek termékkínálatunkban azok a Cralusso termékek, amelyek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M' termék egy olyan fonott előkezsinór, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Ez a termék a CRALUSSO egyik legnépszerűbb terméke, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Az első előnye ennek a fonott előkezsinórnak az, hogy nagyon erős és tartós. A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, amelyek garantálják, hogy a horgászat során nem szakad el vagy sérül meg könnyen. Ez a fonott előkezsinór kiváló választás azok számára, akik nagy halakra horgásznak.

A második előnye ennek a terméknek az, hogy rendkívül érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen észreveszik, ha valamilyen hal megfogta a csalit. Ez segít abban, hogy a horgászok hatékonyabban tudják használni a csalit, és nagyobb esélyük van arra, hogy sikeresen fogjanak halat.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M harmadik előnye az, hogy nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászok kényelmesen használhatják a csalit, és nem fáradnak el olyan gyorsan, mint a nehezebb előkezsinórokkal.

A negyedik előnye ennek a terméknek az, hogy nagyon rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen alkalmazkodhatnak a különböző körülményekhez, és könnyen tudják kezelni a csalit, ha a halak körülöttük mozognak.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M mérete 10 méter hosszú, és 25 fontos súlyt bír el. Ez azt jelenti, hogy ez a fonott előkezsinór ideális választás azok számára, akik nagy halakra horgásznak, és szükségük van egy erős, tartós előkezsinórra.

Összességében a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M egy kiváló minőségű, tartós és rugalmas előkezsinór, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Ez a termék kiváló választás azok számára, akik nagy halakra horgásznak, és szükségük van egy erős és könnyen kezelhető előkezsinórra. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony előkezsinórt használni, akkor ajánljuk, hogy válaszd a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 25 LBS 10M-t.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák