CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,10

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33908-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 15 m

3190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33908-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 15 m
Szín: Fáradt zöld
Szakítószilárdság: 5,1 kg
Mi történik ha a HI-TECH gyártás technológiát magas minőségű PE szálak összefonásánál használjuk, amit még kombinálunk a lehető legkisebb tűrésű méretpontossággal? Létrejön egy igazán erős és kiváló minőségű fonott zsinór, melynek neve Extreme. 8 szál összefonásával készült kör keresztmetszetű előkezsinór, ami lágyságának köszönhetően kiválóan alkalmas az ún. rövid előkés feeder és ponty horgászathoz. 0%-os nyúlásának köszönhetően a lehető leggyorsabban tudjuk felvenni a kapcsolatot a hallal, az akadás ezáltal a legtökéletesebb lesz. Használhatjuk fonott vagy monofil főzsinóron, a lényeg az hogy kisebb legyen előkénk szakítószilárdsága, ezáltal leakadás esetén nem fogjuk az egész szerelékünket elveszíteni, csak a horgunkat.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,10 egy olyan termék, amely a horgászok számára kiváló választás lehet. Ez a fonott előke zsinór a CRALUSSO márkájú termékek közül kiemelkedő minőséget képvisel. Az előke fonott szerkezetű, így nem csak erős és tartós, hanem rugalmas is, így kiválóan alkalmazható az összes horgászati ​​módszerhez.

Az előke hossza 15 méter, ami elegendő ahhoz, hogy számos alkalommal használhassuk. Az 0,10 mm vastagságú előke vékony és könnyű, így kényelmesen és hatékonyan lehet vele dolgozni. Az előke fonott szerkezetének köszönhetően csökkenthető a nyúlás és a vízellenállás, így könnyebbé válik a horgászat.

Az előke rendkívül erős, és ellenáll a kopásnak és az elválásnak is. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bátran használhatják az előke zsinórt a nagyobb halak fogásához is. Az előke színe sötétzöld, így könnyen összeolvad a víz színével, és kevésbé lesz észrevehető a halak számára.

Az előke nagyon sokoldalú, és kiválóan alkalmazható mindenféle horgászati ​​módszerhez. Például, ha a horgász a folyóvizeken horgászik, az előke nagyon hasznos lehet a halak irányításához az áramlatban. Ha a horgászat a tavakon történik, akkor az előke hasznos lehet a távoli dobásokhoz és a mélyebb vizekben történő horgászáshoz is.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,10 egy olyan termék, amelyet a horgászok bizalommal használhatnak. Az előke fonott szerkezete, vastagsága és hossza mind-mind előnyöket nyújtanak, így a horgászok élvezhetik a lehető legtöbbet a horgászatból. Ha szeretne egy tartós, megbízható és hatékony előke zsinórt, akkor a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,10 a tökéletes választás Önnek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák