CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,12

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33908-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 15 m

3190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33908-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 15 m
Szín: Fáradt zöld
Szakítószilárdság: 6,3 kg
Mi történik ha a HI-TECH gyártás technológiát magas minőségű PE szálak összefonásánál használjuk, amit még kombinálunk a lehető legkisebb tűrésű méretpontossággal? Létrejön egy igazán erős és kiváló minőségű fonott zsinór, melynek neve Extreme. 8 szál összefonásával készült kör keresztmetszetű előkezsinór, ami lágyságának köszönhetően kiválóan alkalmas az ún. rövid előkés feeder és ponty horgászathoz. 0%-os nyúlásának köszönhetően a lehető leggyorsabban tudjuk felvenni a kapcsolatot a hallal, az akadás ezáltal a legtökéletesebb lesz. Használhatjuk fonott vagy monofil főzsinóron, a lényeg az hogy kisebb legyen előkénk szakítószilárdsága, ezáltal leakadás esetén nem fogjuk az egész szerelékünket elveszíteni, csak a horgunkat.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,12 egy valódi bestseller termék a horgászok körében. Az évek során a CRALUSSO márkával kapcsolatban kialakult a jó hírnév, melynek köszönhetően az XTREME FONOTT ELŐKE a legjobb minőségű anyagokból készül, precíz és kifinomult technológiával.

Az XTREME FONOTT ELŐKE horgászok számára a tökéletes választás, akik horgászat közben szeretnék maximalizálni az eredményeiket. A fonott előke előnye az, hogy kiválóan alkalmas különböző halak, mint például pontyok, pisztrángok vagy sügerek horgászatához. A 15 méter hosszúságú előke ideális méretű, amely megfelelő szakaszokra vágható, így a horgászok könnyen be tudják állítani a megfelelő hosszúságot.

A 0,12 vastagságú fonott előke anyaga kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a fonott előke tartós és megbízható. A fonott előke hihetetlenül erősek, és lehetővé teszik a nagyobb halak horgászatát is. A precíz technológiai folyamatnak köszönhetően, a fonott előke rendkívül sima felülettel rendelkezik, így kevésbé tapadnak meg rajta a vízben úszó részecskék.

Az XTREME FONOTT ELŐKE rendkívül erős és tartós, így a horgászoknak nincs szükségük gyakori cserére, és a sikeres horgászat élménye hosszú ideig élvezhető. A termék előnye, hogy könnyű kezelni, és a horgászokat nem zavarja a folyamatos csomózás vagy az előke cserélgetése.

Összességében, a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,12 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A minőségi anyagokból készült fonott előke kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek, így biztosítja a horgászok számára a megbízhatóságot és a tartósságot a horgászat során. A termék mérete és vastagsága ideális, és lehetővé teszi a különböző halak horgászatát. A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,12 bizonyítottan az egyik legjobb előke a piacon, és garantáltan a horgászok kedvence lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák