CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33908-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 15 m

3190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33908-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 15 m
Szín: Fáradt zöld
Szakítószilárdság: 7,6 kg
Mi történik ha a HI-TECH gyártás technológiát magas minőségű PE szálak összefonásánál használjuk, amit még kombinálunk a lehető legkisebb tűrésű méretpontossággal? Létrejön egy igazán erős és kiváló minőségű fonott zsinór, melynek neve Extreme. 8 szál összefonásával készült kör keresztmetszetű előkezsinór, ami lágyságának köszönhetően kiválóan alkalmas az ún. rövid előkés feeder és ponty horgászathoz. 0%-os nyúlásának köszönhetően a lehető leggyorsabban tudjuk felvenni a kapcsolatot a hallal, az akadás ezáltal a legtökéletesebb lesz. Használhatjuk fonott vagy monofil főzsinóron, a lényeg az hogy kisebb legyen előkénk szakítószilárdsága, ezáltal leakadás esetén nem fogjuk az egész szerelékünket elveszíteni, csak a horgunkat.

A CRALUSSO márkájú XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14 egy kiváló minőségű horgászelőke, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez az előke számos előnnyel rendelkezik, amelyeket kihasználhatsz a következő horgászkalandod során.

Az egyik legfontosabb előnye ennek az előkének az, hogy rendkívül erős és tartós. A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14 anyaga nagyon jó minőségű, így nagy nyomás alatt sem törik el. Ez azt jelenti, hogy bátran használhatod nagyobb halak fogására is.

Ezen kívül, az előke hossza 15 méter, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszú ahhoz, hogy kényelmesen elérjük a megfelelő távolságot. Ezzel az előkével a horgászoknak lehetőségük van arra, hogy a halakat távolabb a parttól is elérjék, így növelve az esélyüket a sikeres fogásra.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14 további előnye, hogy rendkívül vékony és könnyű. Ezért az előke kiválóan alkalmas az olyan horgászmódszerekhez, mint a csalizás vagy a fenekezés. Az előke kicsi átmérője miatt, a halak kevésbé látják, így nő az esélye a sikeres fogásra.

Ezen kívül a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14 egy nagyon rugalmas előke. Ez azt jelenti, hogy a halak az előke mozgásától kevesebb megrázkódtatást tapasztalnak, így nagyobb az esélye annak, hogy a horgász sikerrel fogja ki a halat.

A termék mérete 15 méter hosszú és 0,14 mm vastagságú, így kiválóan alkalmas az olyan halak fogására, mint a ponty, keszeg, süllő és más hasonló méretű halak.

Összességében a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,14 egy kiváló minőségű előke, amelynek számos előnye van. Rendkívül erős és tartós, hosszú és könnyű, valamint rugalmas és vékony. Ha olyan előkét keresel, amelynek segítségével növelni tudod az esélyeit a sikeres halászatban, akkor ez az előke a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák