CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33908-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 15 m

3190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33908-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 15 m
Szín: Fáradt zöld
Szakítószilárdság: 9,5 kg
Mi történik ha a HI-TECH gyártás technológiát magas minőségű PE szálak összefonásánál használjuk, amit még kombinálunk a lehető legkisebb tűrésű méretpontossággal? Létrejön egy igazán erős és kiváló minőségű fonott zsinór, melynek neve Extreme. 8 szál összefonásával készült kör keresztmetszetű előkezsinór, ami lágyságának köszönhetően kiválóan alkalmas az ún. rövid előkés feeder és ponty horgászathoz. 0%-os nyúlásának köszönhetően a lehető leggyorsabban tudjuk felvenni a kapcsolatot a hallal, az akadás ezáltal a legtökéletesebb lesz. Használhatjuk fonott vagy monofil főzsinóron, a lényeg az hogy kisebb legyen előkénk szakítószilárdsága, ezáltal leakadás esetén nem fogjuk az egész szerelékünket elveszíteni, csak a horgunkat.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 a horgászok számára készült egyik legjobb minőségű és legmegbízhatóbb előkezsinór a piacon. Ez a termék rendkívül erős és tartós, így bármilyen kihívással szembenézhet, amit a horgászat során találhat.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 egy hosszú előkezsinór, amely 15 méter hosszú és 0,16 mm vastagságú. Ez a méret tökéletes a közepes méretű halakhoz, és könnyű kezelni. A fonott anyag erős és tartós, de mégis rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 rendkívül sima felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen átcsússzon a vezetőgyűrűkön és a bottesten. Ez nagyon fontos, mert a sima felület minimalizálja a zsinór súrlódását, ami növeli a dobás pontosságát és távolságát.

Ezenkívül a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 rendkívül kopásálló és ellenálló a csomók szétcsúszásának. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a horgászat során a zsinór szakadása miatt, és biztos lehet abban, hogy a halakat biztonságosan kifoghatja.

A CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 többféle halászmódszerhez is használható, beleértve a feeder horgászatot, a match horgászatot, a picker horgászatot és az úszós horgászatot. Az előkezsinór nagyon sokoldalú, és bármilyen halászmódszerhez használható, így mindig megbízható segítséget nyújt a horgászok számára.

Összességében a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 egy kiváló minőségű előkezsinór, amely kiválóan alkalmas közepes méretű halak kifogására. A zsinór sima felülete, kopásállósága és ellenállása a csomók szétcsúszásának miatt a horgászok számára ideális választás. Ha megbízható és tartós előkezsinórra van szüksége, akkor a CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE (15M) 0,16 a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák