Carp Expert FAST SINKING 15LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31550-153
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31550-153
Hossz: 10 m
Szín: Camou zöld
Szakítószilárdság: 15 lbs
A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú Fast Sinking 15lbs Camou Green 10M fonott előke zsinór egy igazán különleges termék, amely tökéletes választás a horgászok számára. Ez a fonott előke zsinór rendkívül erős és tartós, így garantáltan megállja a helyét a legnehezebb körülmények között is.

A termék előnyei között az első helyen áll az, hogy a Camou Green színnek köszönhetően könnyen összeolvad a környezettel, így a halak nem fognak félteni tőle. Emellett, a zsinór gyorsan süllyed, ami azt jelenti, hogy azonnal a kívánt mélységre tudjuk engedni csalit, és így könnyebben elérhetjük a kívánt halakat.

A zsinór 10 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, és mindig biztosak lehessünk abban, hogy van elegendő zsinórunk a horgászathoz. Emellett, a 15lbs-os súly miatt a zsinór erős és strapabíró, így akár nagyobb halakat is kifoghatunk vele.

A CARP EXPERT Fast Sinking 15lbs Camou Green 10M fonott előke zsinór kiváló minőségű, és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A zsinór könnyen kezelhető, és könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elakad vagy elszakad a horgászat során.

Ha egy olyan zsinórra van szükséged, amely erős, tartós és könnyen kezelhető, akkor a CARP EXPERT Fast Sinking 15lbs Camou Green 10M fonott előke zsinór a tökéletes választás számodra. Ez a zsinór biztosítja, hogy mindig készen állj a horgászatra, és hogy mindig sikeres legyen a horgászatod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák