Carp Expert FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31550-152
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, nehezen észrevehető fonott előkezsinór. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31550-152
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 15 lbs

A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór tökéletes választás minden horgász számára, aki igazán szeretne eredményesen horgászni. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál azok számára, akik szeretik a kihívást és a sikeres horgászatot.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy rendkívül gyorsan süllyed. Ez azt jelenti, hogy az előke zsinór sokkal kevésbé észrevehető a vízben, és a halak sokkal kevésbé félnek a horgászattól. Az előke zsinór anyaga segít abban, hogy a halak ne érzékeljék a horgászatot, és így könnyebben lehet őket becsapni.

A CARP EXPERT FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű vele horgászni. Ez különösen fontos, ha hosszabb ideig szeretnénk horgászni, mert nem fogjuk érezni a fáradtságot és a nehézséget, amikor folyamatosan dobáljuk a csalit.

A zsinór színének köszönhetően a halak nem fogják észrevenni az előke zsinórt, és így sokkal könnyebben lehet őket becsapni. A zsinór színe olyan, mint a moszat, így a halak számára szinte láthatatlan, és így sokkal könnyebben lehet őket megtéveszteni.

A CARP EXPERT FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór mérete ideális minden típusú halászhorgászathoz. A 15lbs-os teherbírása elegendő ahhoz, hogy elbánjon a legnagyobb halakkal is, és mégis elég könnyű ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen.

Összességében a CARP EXPERT FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki igazán eredményesen szeretne horgászni. Ez az előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál azok számára, akik szeretik a kihívást és a sikeres horgászatot. A zsinór könnyű, gyorsan süllyed, és szinte láthatatlan a halak számára, így könnyebben lehet velük megtéveszteni. Ha szeretnél igazán eredményesen horgászni, akkor a CARP EXPERT FAST SINKING 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák