Carp Expert FAST SINKING 25LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31550-253
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,44
Zsinór hossza: 10 m

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31550-253
Hossz: 10 m
Szín: Camou zöld
Szakítószilárdság: 25 lbs
A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert FAST SINKING 25LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór' egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, akiknek fontos a minőség és a hatékonyság. Ez az előke zsinór kiváló minőségű és könnyen használható, így a horgászoknak nincs más dolguk, csak kihorgászni a halakat!

Az előke zsinór mérete 25LBS, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és megbízható. Emellett a zsinór hossza 10 méter, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszúság áll rendelkezésre, hogy a horgászok tartósan használhassák. A fonott előke zsinór Camou Green színben érhető el, amely remekül beleolvad a környezetbe, így a halak nehezebben veszik észre a horgászatot.

Az előke zsinór előnyei között szerepel a nagy pontosság, a nagy teherbírás és a könnyű használat. A zsinór nagyon erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem fog elszakadni a halak harc közben. A kiváló minőségű anyagokból készült előke zsinór könnyen használható, így a horgászoknak nincs más dolguk, csak élvezni a horgászatot.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert FAST SINKING 25LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór' különleges tulajdonsága, hogy gyorsan süllyed. Ez azt jelenti, hogy az előke zsinór a vízbe eresztve gyorsan és hatékonyan süllyed, és így a horgászoknak nem kell várniuk, hogy a horog elérje a kívánt mélységet.

Az előke zsinór azoknak a horgászoknak is ideális választás, akik szeretik a csalizást és a csalikat a vízfenéken mozgatni. Az előke zsinór gyorsan süllyed, így a csalikat könnyen és hatékonyan lehet mozgatni a vízfenéken, és így a halakat is könnyebben meg lehet csalni.

Összességében a CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert FAST SINKING 25LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór' egy olyan termék, amely minden horgásznak ajánlott, aki szeretne minőségi és hatékony horgászati élményt. A zsinór könnyen használható, nagyon erős és tartós, és különleges tulajdonsága, hogy gyorsan süllyed, így a horgászoknak nem kell várniuk, hogy a horog elérje a kívánt mélységet. A fonott előke zsinór Camou Green színben érhető el, ami remekül beleolvad a környezetbe, így a halak nehezebben veszik észre a horgászatot. Ha szeretne minőségi horgászati élményt, akkor válassza a CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert FAST SINKING 25LBS CAMOU GREEN 10M fonott előke zsinór' terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák