Carp Expert FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31550-252
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,44
Zsinór hossza: 10 m

590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, nehezen észrevehető fonott előkezsinór. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31550-252
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 25 lbs

A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egyik legnépszerűbb terméke a FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór. Ez a fonott zsinór a horgászok számára készült, akik szeretnék maximalizálni a halászati ​​tapasztalataikat, és magabiztosan foglalnának el nagyobb halakat.

Ez a fonott előke zsinór 25 fontos szakítószilárdsággal rendelkezik, így bátran használható nehéz halak fogásához is. A zsinór hossza 10 méter, így elegendő hosszúság áll rendelkezésre, hogy a horgászat során könnyen elérje a kívánt mélységet vagy távolságot.

Az előke zsinór színe a természetes zöld árnyalata, amely tökéletesen összeolvad a vízzel. Ez lehetővé teszi a halak megtévesztését, így könnyebben elcsábíthatóak a csalira. A zsinór puha és sima felülete garantálja a könnyű dobást és a kiváló érzékenységet, így a horgászok pontosan láthatják, hogy mikor van a hal a horogban.

A CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet a környezeti hatásokkal szemben. A zsinór gyorsan süllyed, így ideális mélységi halászatra is. A könnyű kezelhetőség és a kiváló minőségű anyagok révén a zsinór hosszú élettartamra tervezett, és garantáltan nem fog elszakadni a legnagyobb halak fogása közben sem.

A CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék megtapasztalni a nagy halak fogásának élményét. A zsinór könnyen kezelhető, tartós és ellenáll a környezeti hatásoknak. Használatával a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a csali könnyedén és hatékonyan mozog a vízben, és könnyen elcsábíthatják a halakat. A termék mérete 10 méter, így elegendő hosszúsággal rendelkezik minden típusú horgászathoz.

Összességében a CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely előnyös a horgászok számára. A termék garantálja a tartósságot, a könnyű kezelhetőséget és a kiváló minőséget, amely lehetővé teszi a nagy halak sikeres fogását. Ha szeretnél egy hosszú élettartamú, megbízható és hatékony előke zsinórt, akkor a CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór a megfelelő választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák