Carp Expert FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31550-251
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,44
Zsinór hossza: 10 m

590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Fast Sinking előkezsinór - A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, nehezen észrevehető fonott előkezsinór. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31550-251
Hossz: 10 m
Szín: Olivazöld
Szakítószilárdság: 25 lbs

Carp Expert Fast Sinking előkezsinór

A Carp Expert Fast Sinking egy speciális, anyagában nehezített, mégis kimondottan lágy, fonott előkezsinór. Természetes hatást keltő, környezetbe simuló színekben kapható, így a halak számára nehezen észrevehető. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egyik legjobb minőségű terméke a FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór. Ez a zsinór kifejezetten a horgászok számára lett kifejlesztve, akik fontosnak tartják a kiváló minőséget és a megbízhatóságot. Ez a zsinór egy olyan termék, amelyet bátran ajánlunk azoknak a horgászoknak, akik szeretnének egy olyan eszközt használni, amely segíti őket a halak jobb fogásában.

A FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az olajzöld színű zsinór könnyen látható a vízben, így a horgászok könnyebben követhetik a halak mozgását, és pontosabban tudják irányítani a csalit.

A zsinór mérete 10 méter hosszú és 25 fontos terhelhetőséggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór akár 11,3 kg-ot is elbír, így a horgászok számára tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fogására is. A zsinór kifejezetten gyorsan süllyed, ami azt jelenti, hogy a csalit gyorsan elérheti a halakat, és így növelheti a fogás esélyét.

A CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati körülményekhez. A zsinór rendkívül erős és rugalmas, így a horgászok könnyen irányíthatják a halakat, és elkerülhetik a szakadást. A zsinór könnyen csomózható és könnyen felhasználható, így a horgászoknak nincs szükségük nagyon sok időre a csalik felkészítéséhez.

A CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór egy olyan termék, amelynek használata mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára előnyös lehet. A zsinór kiváló minőségű, megbízható és könnyen használható, ezért bátran ajánljuk minden horgász számára. Ha szeretnél egy olyan terméket használni, amely növeli a fogás esélyét, és segít a nagyobb halak elkapásában, akkor a CARP EXPERT FAST SINKING 25LBS OLIVE GREEN 10M fonott előke zsinór a megfelelő választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák