Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31554-152
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31554-152
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 15 lbs

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór' egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. Az előke zsinór tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki igényes a horgászfelszereléseire és szeretne egy olyan terméket, amely garantáltan megfelelően működik.

A Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy 10 méter hosszú, moss green színű zsinór, amelynek vastagsága 15 font. A termék kiváló minőségű, és tartós anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az előke zsinór különlegessége, hogy a vízben sem emelkedik fel, sem pedig süllyedni nem kezd, hanem egyszerűen csak lebeg, így a halak nem fogják érezni a zsinórt, a horgász pedig könnyebben tud halakat fogni.

Az előke zsinór kiválóan használható mindenféle horgászmódszerhez, legyen szó akár pontyhorgászatról, süllőhorgászatról vagy éppen csukahorgászatról. A zsinór rendkívül könnyen kezelhető, és képes ellenállni a vízben lévő erős áramlásoknak is, így a horgászat során biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog eltörni.

A Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy igazán praktikus és hasznos termék, amely segítséget nyújt a horgászoknak a halak könnyebb és hatékonyabb fogásában. A termék méretei ideálisak mindenféle horgászathoz, így bármilyen körülmények között biztos lehet benne, hogy a Carp Expert előke zsinór segítségével sikerült egy jó halat fogni.

Ha szeretnél jobban teljesíteni a horgászat során, és szeretnél egy olyan minőségi terméket használni, amely biztosan nem fog cserben hagyni, akkor a Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák