Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31554-155
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31554-155
Hossz: 10 m
Szín: Iszap barna
Szakítószilárdság: 15 lbs

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnének optimalizálni a horgászati ​​tapasztalataikat, és javítani a fogási esélyeiket. Ha szereted a pontyozást vagy a harcsázást, akkor ezt a terméket neked találták ki!

Ez a fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet. A Mud Brown színnek köszönhetően a zsinór könnyen beleolvad a környezetbe, így nem fogja megzavarni a halakat. A 15 fontos teherbírás és 10 méter hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan dobjanak a célzott területre.

Az előke zsinór különleges tulajdonsága a neutrális lebegés. Ez azt jelenti, hogy a zsinór sem fel nem emelkedik a vízfelszípre, sem nem merül el a víz alá. A neutrális lebegés lehetővé teszi, hogy a csali természetes módon mozogjon a vízben, és ne riasztja el a halakat. Ezzel javíthatod a fogási esélyeidet és növelheted a sikeres fogások számát.

Az előke zsinór méretei is nagyon praktikusak. A 10 méter hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak a különböző horgászati ​​feltételekhez és helyzetekhez. A 15 fontos teherbírás kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, így a horgászatod sokkal izgalmasabb és érdekesebb lehet.

Az előke zsinór előnye, hogy nagyon erős és tartós anyagból készült. Ezzel biztosítva van a hosszú élettartam és a magas minőség, ami megéri az árát. A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór a pontyozás és harcsázás szerelmeseinek ajánlott, akik szeretnék növelni a sikeres fogások számát és javítani a horgászati ​​tapasztalataikat. Ha szeretnél egy megbízható és jó minőségű előke zsinórt, akkor ezt a terméket ajánljuk neked!

Összességében, a CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van. A neutrális lebegés, a tartósság és a teherbírás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyabbak legyenek a horgászatban, és növeljék a sikeres fogások számát. Ha szeretnél egy jó minőségű előke zsinórt, amely segít javítani a horgászati ​​tapasztalataidat, akkor válaszd a CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák