Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31554-154
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31554-154
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 15 lbs

Carp Expert Neutral Buoyancy előkezsinór 10m

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór' egy olyan termék, mely minden horgász számára igazi álom lehet. A zsinór nagyszerűen használható az édesvízi és a sós vízi horgászat során is, és a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával készült.

A Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór a horgászok számára számos előnyt kínál. Elsődlegesen a zsinór nagyon erős és tartós, így bármilyen nagyhal megfogására alkalmas. Emellett a zsinór nagyobb ellenálló képességgel bír, mint a hagyományos monofil zsinórok, így a halak nehezebben tudnak megmenekülni a horogtól.

A zsinór 15 fontos szakítószilárdsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és bírja a nagyobb terhelést is. A 10 méteres hosszúság pedig elegendő ahhoz, hogy az általunk kiválasztott helyen szabadon tudjuk mozgatni az előkénket, és így elkerülhessük a szöszödést.

A Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór további előnye, hogy a pitch black színnek köszönhetően képes elrejteni magát a vízben, így nem riasztja el a halakat. Az előke zsinór nagyobb szilárdságot és ellenálló képességet biztosít, miközben könnyen kezelhető és szép megjelenést kölcsönöz a horgászbotunknak.

A Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór kiválóan használható az édesvízi és a sós vízi horgászat során is, így egy rendkívül sokoldalú termékről van szó. A zsinór mérete 10 méter hosszú, így bőven elegendő ahhoz, hogy az általunk választott helyen kényelmesen horgásszunk.

Összességében a CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór' egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, így ideális mindenféle horgászathoz. Ha minőségi termékre vágyunk, amely megkönnyíti a horgászatunkat, akkor a Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór ideális választás lehet!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák