Carp Expert NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31554-252
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31554-252
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 25 lbs

Extra lágy, környezetébe beleolvadó, szinte észrevehetetlen, magas szakítójú előkezsinór. A rugalmas, úszó előkezsinóron felkínált csali természetes mozgása még a tapasztaltabb pontyok óvatosságán is kifog. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór valóban egy olyan termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. A termék méretei 10 méter hosszú és 25 fontos teherbírással rendelkezik, így ideális választás a nagyobb halak fogásához.

Ez a fonott előke zsinór kifejezetten a neutrális lebegésre készült, így a halak nehezebben veszik észre a horgunkat, ami nagyban növeli a sikeres fogás esélyét. A MOSS GREEN szín pedig természetközeli hatást kelt, így még inkább beleolvad a környezetbe, és nem riasztja el a halakat.

A CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór rendkívül tartós és strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk vele. Emellett nagyon jól kopásálló, így akár a legnehezebb körülmények között is használhatjuk.

Az előke zsinór nagyon könnyen kezelhető, így akár kezdő horgászok is bátran használhatják. A zsinór könnyűsúlya és vékony kialakítása miatt nagyon messzire tudjuk dobni az etetőanyagot, így a halakat kényelmesen elérhetjük.

Az előke zsinór textúrája nagyon sima és egyenletes, így a horgunkat nagyon könnyen tudjuk mozgatni, ami szintén növeli a sikeres fogás esélyét. A zsinór szakítószilárdsága pedig 25 font, így akár a nagyobb halakat is könnyedén kiemelhetjük a vízből.

Összességében elmondható, hogy a CARP EXPERT NEUTRAL BUOYANCY 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy nagyon jó minőségű termék, amelyet mind a kezdő, mind a profi horgászoknak ajánlunk. A neutrális lebegés és a természetközeli szín kombinációja nagyban növeli a sikeres fogás esélyét, és a zsinór tartóssága és könnyű kezelhetősége miatt hosszú élettartamra számíthatunk vele.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák